2019-02-22 06:31


Cele mai vizitate ţări de către extratereştri

 |  19:42
Cele mai vizitate ţări de către extratereştri

Indonezia

Chiar aşa, Indonezia. Chiar dacă nu vă vine să credeţi,indonezienii raportează un număr incredibil de mare de OZN-uri, în fiecare an.Din păcate, incidentele reclamate de populaţie sunt mici ca importanţă, însăsuficient ca să ajungă pe locul 10 al clasamentului şi să “bată” Australia(unde de asemenea sunt raportate asemenea cazuri, dar nesemnificative). Oricum,foarte mulţi indonezieni au reclamat apariţia unor OZN-uri chiar înainte decelebrul tsunami din Oceanul Indian, în 2004. Aproape toţi spuneau că extratereştriiau încercat să-i prevină de pericol.

Marea Britanie şi Irlanda de Nord

Anglia are un număr foarte mare de raportări de OZN-uri,în special în sudul ţării şi în regiunea Wales. Zona Salisbury Plain este, deasemenea, renumită pentru activitatea extraterestră. Nu în ultimul rând, unelepersoane consideră că celebrul monument Stonehenge este opera unor civilizaţiidin alte lumi. În 2008, Ministerul britanic al Apărării a dat publicităţii unraport care conţine peste patru mii de pagini despre fenomenul OZN.

Cel mai cunoscut caz al englezilor este cel din 1980.Specialişti ai armatei britanice au fost trimişi atunci în Pădurea Rendleshamca să investigheze prăbuşirea unei aeronave. Se spune că ei ar fi descoperit unOZN de dimensiuni mici şi au văzut lumini stranii mişcându-se printre copaci.

Mexic

Mexicul este binecunoscut pentru apariţiile ObiectelorZburătoare Neidentificate. De ce? Probabil pentru că extratereştrii iubescmonumentele antice ale poporului mexican şi, ca orice turist, nici un “marţian”nu poate rata piramidele şi ruinele.

China

China (şi regiunea autonomă Tibet) deţine o istorie paşnicăa întâlnirilor de gradul 3, câteva astfel de apariţii fiind înregistrate dinvremuri străvechi. Legendele antice vorbesc despre maşini zburătoare, unele făcutede oameni, iar altele de zei. Hartwig Hausdorf, un reputat cercetător alacestui fenomen, crede că dragonii din mitologia chinezească au apărut caurmare a OZN-urilor.

În perioada Revoluţiei Culturale însă, cerul Chinei afost foarte tăcut, nu se ştie dacă din cauza regimului comunist. Acum, situaţias-a schimbat, iar poziţia Chinei faţă de fenomenul OZN este diferită. Mulţioameni au început să vorbească despre întâlnirile lor, iar adevărul începe săiasă la suprafaţă.

Rusia

Armata rusă a fost la fel de confuză în faţaObiectelor Zburătoare Neidentificate, ca şi cea americană. În timpul RăzboiuluiRece americanii îi acuzau pe ruşi că folosesc aeronave bazate pe experimentelenaziste, de tip “farfurie” şi, bineînţeles, sovieticii îi acuzau pe americanide acelaşi lucru.

Graniţa dintre Rusia şi China (MunţiiAltai) este considerat locul cu cea mai mare activitate extraterestră. Populaţiade acolo a ajuns să fie indiferentă la apariţia luminilor neobişnuite de pecer. Din fericire, ruşii au declasificat şi ei documentele care fac referire laacest fenomen, iar în 2009 au dat publicităţii aceste rapoarte, datând dinperioada sovietică.

Unul dintre cele mai incredibile cazuri, aşa cum apare îndocumentele respective, este cel de la lacul Baikal, în 1982. Un grup demilitari ar fi descoperit acolo, în timp ce se antrenau, câteva creaturiumanoide, îmbrăcate în costume argintii, aflate la o adâncime de 50 de metri.Trei dintre oamenii trimişi să cerceteze cazul au murit în timpul scufundărilor.

Brazilia

Cazurile de extratereştri văzuţi în Brazilia sunt printrecele mai impresionante, şi nu din cauza lui Chupacabra (creatură care ucidecapre). De cele mai multe ori aceste întâlniri dintre om şi “alien” se terminădestul de rău, iar cineva este rănit aproape de fiecare dată.

În 1996, când mai multe OZN-uri au roit deasupra oraşuluiVarginha, au fost trimise în ajutor forţele aeriene braziliene, poliţia, armataşi pompierii. Informaţiile despre acest incident au rămas secrete, dar s-a spusatunci că au fost capturate două fiinţe. Oricum, aviaţia braziliană a datpublicităţii mai multe documente, printre care şi unele referitoare la unincident, numit “noaptea OZN-urilor”. Atunci au fost lansate avioane de luptăpentru a intercepta… 20 de Obiecte Zburătoare Neidentificate.

SUA

Fără îndoială, America este centrul activităţii OZN. Cusute de cazuri raportate în fiecare an, Statele Unite reprezintă capitala“turistică” a extratereştrilor. Uimitor este faptul că există câteva cazuricare au fost reclamate nu de un om sau doi, ci de o mulţime de oameni.Un astfel de incident a avut loc în Phoenix, Arizona, pe 31 martie 1997.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...