2017-01-20 09:55

SPECIAL


Cercetările din ultimii 60 de ani arată că punctul G nu există

 |  13:13
Cercetările din ultimii 60 de ani arată că punctul G nu există

Studii peste studii, aproximativ 100 la număr în ultimii 60 de ani, iar concluzia în legătură cu existenţa faimosului punct G este cel puţin dezamăgitoare. Cercetătorii spun că nu există nici o dovadă concludentă care să ateste faptul că această zonă misterioasă a plăcerii supreme feminine există în realitate.

Dr. Amichai Kilchevsky, urolog din Connecticut, e de părere că e vina pornografiei, a revistelor şi a terapeuţilor în sex pentru promovarea ideii că acest punct ar exista, relateaza „Daily Mail”. Potrivit acestuia, concluzia este una care va linişti cuplurile care caută cu disperare acest punct. Rezultatele analizei sale sunt aceleaşi cu cele ale Colegiului King's din Londra, care a chestionat 1.800 de femei în cadrul unuia dintre cele mai mari studii pe această temă.

O altă cercetare realizată în 2008 cu ajutorul ultrasunetelor a concluzionat că femeile care aveau orgasm aveau şi un ţesut mai subţire în zona unde se presupune că ar exista acest punct.

Însă multe alte studii, realizate cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie, nu au adus dovezi concludente în sprijinul existenţei acestui punct, se menţionează într-un raport publicat recent în „Journal of Sexual Medicine”.

Denumirea de punctul G a apărut în onoarea ginecologului german Ernst Grafenberg, cel care a descoperit această zonă erogenă în anii '50.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

TAGURI: Amichai–Kilchevsky, Connecticut, Daily-Mail, LondraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image