2018-11-16 20:26


Cine este noua cucerire a lui ALAIN DELON. Indiciu: e o ziaristă celebră și controversată

 |  13:57
Cine este noua cucerire a lui ALAIN DELON. Indiciu: e o ziaristă celebră și controversată

Celebrul actor francez Alain Delon se consolează în brațele ziaristei Valerie Trierweiler, ex-partenera de viață a fostului președinte al Franței Francois Hollande.

Revista săptămânală Closer, citată de Agerpres, a publicat pe copertă, pe 10 noiembrie, o fotografie în care apar Alain Delon și Valerie Trierweiler și vestea că cei doi sunt implicați într-o "prietenie intimă". "Sunt cu adevărat împreună", titrează publicația un articol presărat de confidențe și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui, Mireille Darc, dar și din cauza problemelor de sănătate.

Valerie Trierweiler, cu 30 de ani mai tânără decât celebrul actor, fostă primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.

Delon și Trierweiler s-ar cunoștea de mulți ani, însă în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune și solidaritate în urma comportamentului președintelui, care începuse să-și petreacă nopțile în apartamentul actriței Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee.

Closer prezintă acum "prietenia intimă" care s-a înfiripat după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc. Potrivit revistei, Trierweiler l-a consolat în această perioadă pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, acesta fiind "copleșit de durere".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: alain delon, cucerire, ziarista
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEREZA
21 Noi 2017

Bravo lui ,actor bun ,celebru ,talentat
Random imageUltimele stiri


loading...