2018-10-20 05:47


Cine otrăveşte câinii la Otopeni

 |  18:57
Cine otrăveşte câinii la Otopeni

Mai multe familii din orașul Otopeni care locuiesc în perimetrul străzilor Toamnei și Școlii acuză angajații unei firme de salubritate că le-au otrăvit câinii. În urmă cu o lună, o cameră de supraveghere a surprins un individ care a coborât dintr-o mașină a societății de salubrizare din Otopeni. Pe imagini se vede clar cum respectivul aruncă „ceva” pe stradă. Nu se știe încă ce! La un moment dat, apar și țiva câini care vin și mănâncă. După numai câteva clipe, încep să se agite, să se învârtă în cerc, apoi să se zbată spasmodic. Apoi mor.  

Oamenii din cartier susțin că presupușii gunoieri au eliberat intenționat animalele din curți. Tot aceștia spun că îi îngrijeau de mulți ani și că erau vaccinați. Fapta e cu atât mai gravă cu cât în apropiere există și o grădiniță de copii, iar acele „lucruri” otrăvite ar fi putut ajunge și în mânuțele micuților. Contactați de televiziuni, reprezentanții societății de salubrizare susțin că nu știu nimic despre vreo acțiune a subordonaților, dar că au deschis o anchetă. Federația Națională de Protecție a Animalelor a deschis la rândul ei o anchetă. Membrii ei spun că au identificat un suspect, au făcut și o plângere la poliție, iar acum așteaptă finalizarea cercetărilor.  

Cazul nu este singular. În cartierul Pipera-Tunari, în zonele din apropierea pădurii Băneasa, s-au înregistrat incidente similare, în care mai mulți câini comunitari au fost găsiți morți pe străzi sau pe terenurile lăsate de izbeliște de către proprietari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...