2017-01-18 22:56

SPECIAL


Consumul de fructe şi legume ne face mai atrăgători decât bronzul

 |  16:14
Consumul de fructe şi legume ne face mai atrăgători decât bronzul
Consumul de fructe şilegume, în special morcov, ardei gras şi verdeţuri închise la culoare, dăpielii o strălucire mai atrăgătoare decât bronzul, potrivit unui studiu recentpublicat pe ivillage.com.

Potrivitnoului studiu al Universităţii St. Andrews din Scoţia, MareaBritanie,oamenii care consumă legume sunt mai atrăgători decât ceibronzaţi.

Încadrul cercetării, subiecţii au fost puşi să aleagă pentru 51 de feţemodalitatea în care ar arăta mai bine, dintre următoarele două variante: să leschimbe culoarea pielii pe calculator cu melanină computerizată sau să deafeţelor strălucirea caracteristică celor care consumă produse ce conţincaroten, antioxidant care se găseşte în anumite fructe şi legume.

Subiecţiiau ales cea de a doua metodă, dându-le modelelorstrălucirea pe care arcăpăta-o dacă ar mânca cinci mese de fructe şi legume pe zi.

Acestanu este primul studiu care să arate că legumele te fac mai sexy, deşi este largrăspândită ideea că bronzul te face mai atractiv. În afară de Julianne Moore şiNicole Kidman, cam toate femeile se simt mai frumoase, mai încrezătoare şichiar mai slabe atunci când sunt bronzate. Stau mărturie bronzul de dinainte denuntă, succesul cremelor autobronzante, ruşinea de a pune piciorul pe o plajăcând eşti alb ca brânza, dar şi revistele de profil care susţin căbronzulcamuflează celulita şi vergeturile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image