2018-12-13 20:50


Corina Creţu: Când Severin era şeful PSD în PE, erau probleme cu bugetul nostru, gestionat de el

 |  15:06
Corina Creţu: Când Severin era şeful PSD în PE, erau probleme cu bugetul nostru, gestionat de el

Vicepreşedintele PSDCorina Creţu a declarat, joi, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că, atunci cândAdrian Severin era şeful delegaţiei PSD în PE, erau probleme legate denetransparenţa bugetului acesteia, care era gestionat personal de Severin, fărătrezorier.

"Noiam mai avut probleme în delegaţie, le-am ridicat la momentul respectiv îninteriorul partidului, în interiorul grupului, în legătură cu gestionareabugetului nostru. Deci, aveam semnale că (Adrian Severin - n.r.) ar vrea să iadin toate părţile", afirmă europarlamentarul Corina Creţu în interviu.

Ea precizează căeurodeputaţii PSD au ridicat de mai multe ori problema bugetului lor.

"Dar noi erampriviţi ca nişte oameni..., adică cum să te pui cu un om ca Adrian Severin şisă îl suspicionezi. Noi eram văzuţi ca nebuni. Dar nu am nicio satisfacţielegată de faptul că aşa s-a terminat conflictul nostru cu domnul Severin, că numi-aş fi dorit să se termine aşa. Şi de aceea nici n-am vrut să ies public,pentru că am fost printre cei care au ridicat încă din mandatul trecut acesteprobleme", adaugă Creţu.

Corina Creţu explicăfaptul că erau probleme "legate de netransparenţa bugetului"delegaţiei PSD din PE, "care a fost gestionat personal de Adrian Severin,atât timp cât a fost şeful grupului".

"A fost singuradelegaţie română care, de pildă, nu a avut trezorier. Pentru trei ani de zilenu a avut trezorier. (...) Oricum, s-a făcut ordine, tocmai pentru că amridicat această problemă în grupul socialist. Dar noi eram partea blamată dindelegaţia română. Din păcate, el a venit acolo cu ideea de a intra într-unrăzboi cu noi, ne-a dispreţuit foarte tare, ne-a vorbit şi ne-a făcut foartemult rău. Dar, aşa cum am spus, n-am nicio satisfacţie că s-a terminataşa", mai declară Creţu.

Vicepreşedintele PSDmenţionează că este vorba despre bugetul grupului pentru conferinţe şi alteacţiuni. "Şi de care noi aflam de la colegii noştri - liberali, popularişi aşa mai departe. Noi nu am ştiut la început că avem asemenea drepturi",susţine ea.

Întrebată dacăeurodeputaţii PSD au încercat să rezolve aceste probleme în cadrul partidului,Corina Creţu răspunde:

"Domnul Ponta aîncercat, de când a venit. Domnul Geoană, înainte, nu. A fost clar de parteadomnului Severin şi n-am putut ridica această problemă. Dar, de când s-au maischimbat lucrurile şi la partid, domnul Ponta, domnul Dragnea s-au întâlnit cunoi toţi, au ascultat părerile, lucrurile au început să se limpezească, ne-amales un trezorier, un nou şef de delegaţie".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NENEA BRANCOVEANU
22 Apr 2011

Mi se confirma parearea deja formata ca presa romana , toata, ESTE SUBORDONATA SI MANIPULEAZA...!!!!Banii cei mai multi se cheltuie in competitii intre aspiranti la putere si imagine publica in loc sa fie redistribuiti pentru binele si prosperitatea Romaniei si a romanilor. In USA apare anual, daca nu mai des, o carte cu veniturile, impozitele si modul cum se cheltuie banii contribuabililor. Aceasta carte se vinde la chiscurile de ziare si poate fi cumparata pentru a fi citita de oricine.
Random imageUltimele stiri


loading...