2018-07-19 06:56


Cristian Tudor Popescu DESFIINȚEAZĂ PSD: ”Oricum, partidul are de pierdut”

 |  22:22
Cristian Tudor Popescu DESFIINȚEAZĂ PSD: ”Oricum, partidul are de pierdut”

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu crede că indiferent de scenariul ales în această seară, PSD are de pierdut.

"Indiferent ce se întâmplă acolo PSD pierde. Pierde masiv. De ce? Cât a trecut de când dl. Tudose a călcat detonatorul. Trei zile? Trei zile în care criza nu a fost rezolvată. Trei zile de când dl. Dragnea nu a reușit să-l convingă pe Mihai, pe Mihăiță, la care ține, să-și vine în fire și 'să guvernăm'. E de bănuit că se întâmplă lucruri. N-au ieșit după o oră. După șase ore niciun rezultat. No news, bad news.Cu ce se poate ieși din spectacolul ăsta? PSD pierde în toate variantele", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: psd, criza, partid, cristian tudor popescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
12 Oct 2017

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin drogunduspellcaster@gmail.com
REGHE
13 Oct 2017

DE CE NU TE MUȚI IN MOGOȘOAIA.. ...PRINTRE GHICITOARE CU FUSTE LARGI....NU ESTI DEPARTE DE TAGMA LOR ....SICTIR
TEO
16 Oct 2017

Programul de guvernare nu se poate aplica fiindca nu are solutii viabile. Mai devreme sau mai tarziu vor apare disensiuni intre Guvern si coalitia (pro Rusa) de Guvernare. PSD, din '89 si pana in prezent, a cautat cu disperare o reapropiere de Rusia, iar marea majoritate a politicienilor de stanga au luptat pentru asta. Multi au profitat economic din plin aducand investitori rusi, care au pus la pamant industria metalurgica din tara. Multi oameni politici si-au trimis copiii la studii in Moscova pe banii rusilor sau a Guvernului Romaniei pe toata perioada de studiu, in timp ce tinerii merituosi primeau o bursa ERASMUS pentru maxim 6 luni de zile. Cum creezi elitele oare? Promovand nonvaloarea? Urmariti sa vedeti cine este angajat la MAE! Urmariti sa vedeti cine este angajat la toate ambasadele Romaniei si la toate misiunile diplomatice!. PSD a facut cel mai mare rau Romaniei promovand in functii importante numai lichele, agenti ai puterilor straine, oameni fara coloana vertebrala, oamenii-lacusta care au distrus tot pe unde au trecut. PCR era "parfum" pe langa actualul partid politic. Iliescu, nu ai nimic pe constiinta?
GOGU
18 Oct 2017

Tu, insa esti pierdut de mult.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova