2019-01-19 21:30


Cristian Tudor Popescu: M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță

 |  19:20
Cristian Tudor Popescu: M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un pamflet in care face referire la disparitia, dar si dezvaluirile, marca Sebastian Ghita, dar si la intalnirea Dragnea-Trump, care a creat isterie in spatiul virtual din Romania.

"M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță. Nu era în nicio Seișea, nici la Moscova, tocmai sărise gardul ca să scape din focul de la clubul Bamboo, pus de Binomul SRI-DNA ca să-l termine pe el, pe Ghiță. A dorit să transmită o informație vitală pentru români:

„Nu este adevărat că președintele Trump l-a confundat pe președintele Dragnea cu un chelner, așa cum insinuează pe facebook propaganda Binomului. Nu este adevărat că președintele Trump i-a înmânat președintelui Dragnea o notă de plată, a fost invers, președintele Dragnea i-a palmat președintelui Trump o foaie cu discursul «Poporul la guvernare», pe care acesta l-a rostit la învestire.

De asemenea, președintele Trump a luat notă de oferta președintelui Dragnea ca, dată fiind lista cam subțire de soliști vocali la ceremonie, să performeze, în duet cu premierul Grindeanu, piesa: «Cin` mi-a omorât maimuța?» ”.

Dumneavoastră, ca republicani, ce credeți, are dreptate Sebi Ghiță?", a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-21

TAGURI: Cristian Tudor Popescu, sebi ghita, trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANNA KYZDA-REPOBLICANCĂ
22 Ian 2017

ÎHÎ!
GIGOLO GHITA
22 Ian 2017

BA HAZNA VINZATOR DE ZIARE , ESTE IN YACUTIA LUI LEBED . L-EA FACUT GAURA MAI MARE DE CIT PACEPA . TE PIS PE TINE PAPAGALULE
CONTRIBUABIL
22 Ian 2017

P.S.D. = GASCA de PANGLICARI, SMENARI, CIRCARI, PROSTITORI, HOTI LA DRMUL MARE, LUPI IN BLANA DE OAIE, SPECIMENE DE CEA MAI JOASA SPETA, AHTIATI DE AVERE SI DE PUTERE, NU-I MAI SATURA DUMNEZEU !!!
Random imageUltimele stiri

loading...