2019-03-25 08:09


CTP dă de pământ cu DRAGNEA: ”S-a bullshit pe stradă”

 |  00:22
CTP dă de pământ cu DRAGNEA: ”S-a bullshit pe stradă”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a făcut praf în direct pe liderul Camerei Deputaţilor. CTP s-a enervat după declaraţia lui Liviu Dragnea prin care a negat că ar fi folosit, într-un interviu pentru postul public de radio elvețian SRF, cuvântul „bullshit”, cu referire la corupție.

„Dacă e să rezumăm ora şi jumătate pe care şi-a cheltuit-o din preţioasa sa viaţă de lider suprem Dragnea - ca să explice unor neisprăviţi şi neruşinaţi de jurnalişti nişte lucruri elementare - dacă e să rezumăm, putem spune că Dragnea s-a bullshit pe stradă. S-a bălegat pe stradă sau poate s-a străduit pe balegă.  E vorba de un interviu în care Dragnea a cerut să nu se mai vorbească de acest bullshit al corupţiei. Interviul e înainte de alegeri din 11 decembrie.

Dragnea şi-a asumat în legătură cu acel radio elveţian că i-au montat cuvintele. Dragnea nu a făcut altceva decât s-a bullshit pe stradă, s-a bălegat pe oamenii aceştia pe care îi vedem şi acum în stradă.

I-am urmărit râsul plictisit. Din când în când domnul Dragnea râdea plictisit. Spre sfârşitul conferinţei, râsul s-a trasformat în rânjet. Oamenii au fost răniţi în stradă şi Dragnea râdea plictisit. Ce înseamna? Mesajul era concentrat în acest râs: eu am puterea, băi prăpădiţilor, şi o posed din toate poziţiile, o abuzez cum vreau eu, cât şi când şi nu puteţi să mă opriţi”, a comentat Cristian Tudor Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: cristian tudor popescu, liviu dragnea, bullshit, proteste, strada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOT EU
03 Feb 2017

CALM....CALM...CALM ...CTP
GEORGETA
03 Feb 2017

In curind, o sa-i inghete bulshitul in mustata.
ADRIAN
03 Feb 2017

Pe romaneste erau 2 cuvinte RA HAT
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...