2019-03-19 17:25


Culmea AMENZII: O pisică a fost SANCȚIONATĂ pentru că circula fără bilet în autobuz

 |  20:32
Culmea AMENZII: O pisică a fost SANCȚIONATĂ pentru că circula fără bilet în autobuz

O femeie din Cluj-Napoca a simţit că a nimerit în plin teatru al absurdului, în clipa în care a plătit un bilet cu suprataxă - într-un autobuz - pentru pisica sa, pe care o ducea într-o cuşcă specială la veterinar. Argumentul forte al controlorilor a fost că pisica, neagră ce-i drept, nu este câine.

Pisica nu a fost discriminată, pentru că angajaţii companiei de transport public din Cluj au respectat legea. S-au uitat în cuşca în care era ţinut animalul, au văzut că nu e câine şi nici nu are bilet, aşa că i-au cerut stăpânei sale o suprataxă de 35 de lei.

Ceea ce este oarecum absurd, pentru că - pe site-ul companiei de transport public din oraş - sunt menţionaţi doar câinii.

Aşa că, logic, numai ei ar trebui să aibă bilet, să fie ţinuţi în lesă, în braţe sau într-o geantă. Iar atunci când este cazul, să aibă botniţă.

Deci, oficial, nu există nicio pretenţie privind alte animale, indiferent că este vorba despre pisici, iguane sau crocodili. Mai mult, pisica doamnei nu mergea cu autobuzul de plăcere.

Femeia o ducea la veterinar, într-o cuşcă specială, pentru că felina avea un picior rupt şi trebuia dusă la control. Una peste alta, bolnavă sau nu, pisica nu era câine, deci nici nu avea bilet, aşa că a fost suprataxată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: cluj, amenda, pisica, autobuz, controlori
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


DEGEABA!
21 Iul 2018

Dacă n-a amendat și puiul/puii din ea, tot degeaba!
ANONIM
22 Iul 2018

Pai e abuz, daca nu e mentionata in statut pt bilet. B iata pisi, sa ii dorim sanatate fara dureri, cat mai putine.
Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...