2018-11-18 21:13


Culmea BEȚIEI: A reclamat la ANPC că s-a ÎMBĂTAT cu apă plată

 |  20:59
Culmea BEȚIEI: A reclamat la ANPC că s-a ÎMBĂTAT cu apă plată

Îmbătat cu apă rece! Cam așa poate fi rezumată povestea unui bărbat din Harghita. Acesta a reclamat la Protecția Consumatorului faptul că s-a îmbătat după ce a băut apă plată cumpărată dintr-un supermarket și susține că producătorul i-a pus astfel viața în pericol pentru că s-a urcat la volan după.

”Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața în pericol, dar și viețile celorlalți participanți la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan, șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, conform realitatea.net.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: culmea betiei, imbatat, apa plata, volan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TARIE
25 Noi 2017

Baiatu' si-a asigurat in loc la balamuc pentru viitorul apropiat !
ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...