Culmea BEȚIEI: A reclamat la ANPC că s-a ÎMBĂTAT cu apă plată
2018-08-15 00:31


Culmea BEȚIEI: A reclamat la ANPC că s-a ÎMBĂTAT cu apă plată

 |  20:59
Culmea BEȚIEI: A reclamat la ANPC că s-a ÎMBĂTAT cu apă plată

Îmbătat cu apă rece! Cam așa poate fi rezumată povestea unui bărbat din Harghita. Acesta a reclamat la Protecția Consumatorului faptul că s-a îmbătat după ce a băut apă plată cumpărată dintr-un supermarket și susține că producătorul i-a pus astfel viața în pericol pentru că s-a urcat la volan după.

”Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața în pericol, dar și viețile celorlalți participanți la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan, șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, conform realitatea.net.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: culmea betiei, imbatat, apa plata, volan

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TARIE
25 Noi 2017

Baiatu' si-a asigurat in loc la balamuc pentru viitorul apropiat !
ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...