2019-03-24 05:00


CULMEA DATORIILOR: Un mort, chemat în instanță pentru o amendă

 |  22:43
CULMEA DATORIILOR: Un mort, chemat în instanță pentru o amendă

Un mort din Slobozia este chemat în instanță pentru fărădelegile pe care le-a făcut în timpul vieții. Bărbatul ar urma să fie obligat de instanță la muncă în folosul comunității, notează independentonline.ro.

În mai 2018, la o lună de la moartea bărbatului, Judecătoria Slobozia a înregistrat un dosar în care administrația locală cerea ca amenda lui Ioan Mașca, în valoare de 4.000 de lei, să fie transformată în muncă în folosul comunității. Mai mult, a fost stabilit chiar și un termen al acestei acțiuni, pe data de 1 octombrie 2018.

Reprezentanții Primăriei Slobozia susțin că au fost înștiințați despre moartea bărbatului, dar nu-și dau seama de ce judecătorii, totuși, au stabilit chiar și termenul în acest proces.

”Noi am făcut toate demersurile pentru a-l șterge pe contravenient din sistemul electronic… Practic, el nu mai apare! Cu siguranță au fost transmise documente și către instanță..', au declarat reprezentanții Primăriei, citați de independentonline.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-19

TAGURI: mort, datorii, instanta, slobozia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Iul 2018

De mult nu am mai auzit bancuri cu culmile tineretii. Asa ca am savurat articolul. Felicitari jurnalistului.... si magistratilor, caci ne inveselira copios!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...