2019-01-23 17:55


De la DONALD DUCK la DONALD TRUMP

 |  09:44
De la DONALD DUCK la DONALD TRUMP

Preşedintele american Donald Trump va fi în curând personajul erou al unui nou desen animat produs de prezentatorul și comicul Stephen Colbert. Anunţul a fost făcut de canalul de televiziune prin cablu Showtime, care a dat o primă comandă de zece episoade de jumătate de oră,

Serialul, ale cărui prime episoade vor fi difuzate în această toamnă, va prezenta aventurile președintelui SUA și ale "celei mai puternice familii din lume", precizează canalul, filială a grupului media CBS. Aventurile clanului Trump vor fi prezentate de o echipă imaginară însărcinată cu realizarea unui documentar, notează Agerpres.

"Știu că multă lume voia să realizeze acest documentar și sunt onorat că președintele animat a invitat echipa noastră în sfera sa privată", a comentat Stephen Colbert, citat în comunicat. "Am văzut extrase și sunt nerăbdător să arăt omul din spatele sloganului MAGA ("Make America Great Again"), cele patru cuvinte pe care Donald Trump nu încetează să le repete de la începutul campaniei prezidențiale.

După un început dificil în talk-show-ul din a doua parte a serii "The Late Show" de pe canalul CBS din toamna lui 2015, Stephen Colbert înregistrează un mare succes de la alegerea lui Donald Trump.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-28

TAGURI: desene animate, donald trump, erou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...