2019-02-22 15:24


DE TOT RÂSUL: Un bâtrân a dat JAFUL perfect. A furat o valiză criminalistică

 |  22:03
DE TOT RÂSUL: Un bâtrân a dat JAFUL perfect. A furat o valiză criminalistică

Un bărbat care trecea pe lângă locul unui accident rutier care a avut loc în Roman a plecat cu valiza poliţiştilor care veniseră să ancheteze cazul.

Oamenii legii au fost avertizaţi de un trecător că valiza cu echipament a fost furată de bărbatul în cauză, scrie Roman TV.

Poliţiştii erau ocupaţi ocupaţi cu măsurătorile în urma accidentului şi cu dirijarea traficului în zonă, moment în care bărbatul de 69 de ani a sustras valiza criminalistică. 

Acesta a fost prins imediat de poliţişti, iar acum trebuie să plătească pentru fapta sa.

Astfel, acum individul este cercetat pentru tentativă de furt, deşi nu a recunoscut fapta şi a declarat că a găsit valiza pe stradă şi voia să o ducă la sediul Poliţiei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-05

TAGURI: jaf, barbat, valiza, criminalistica, accident rutier, politisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


~'C'~
06 Feb 2019

...Sport national...."Ce am gasit_( Ciordit )_la mine ramine"....Mosuleeeee, da ce facusi breee??...Ce ti-ai zas in mintea matale?..Uite o valiza, e voluminoasa si patrata deci sigur acolo sunt si bani...Numai caaa_..si probabil avind ceva vodka-rachiu sau vreo posirca ieftina la bord si in cap..Omul nostru nu sa mai uitat in stinga sau prin dreapta...Iooooiiii, politiaaa,..."Vino tataie incoace, unde fugi cu valiza noastra???"....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...