2017-01-19 15:26

SPECIAL


De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?

 |  21:00
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?

Oraşul numit "Las Vegasul pe steroizi" ignoră tradiţia arabă şi organizează cele mai tari petreceri de Revelion. Foarte ademenitori sunt şi Alpii austrieci cu SPA-uri relaxante şi cel mai bun ştrudel cu mere.

Revelion la înălţime în Dubai

Anul Nou în Emiratele Arabe Unite este unul dintre festivalurile cele mai râvnite. Cu o mulţime de sclipici şi glamour, este o afacere-spectacol totală. Extravaganţa începe odată cu sunetele Big Ben-ului din Londra. Elitele din Dubai participă la Gala Dinner Black-Tie, care are loc pe terasa din portul Le Meridien Mina Seyahi şi, în timp ce savurează cina, urmăresc focurile de artificii uimitoare. Imaginaţi-vă că veţi întâmpina Anul Nou în cel mai înalt turn din lume şi veţi privi spectacolul de lumini şi culoare de la 828 metri, înălţimea clădirii Burj Khalifa. Puteţi alege şi o croazieră romantică, cu celebrele vapoare din lemn numite dhaow, care îmbină opulenţa cu tradiţiile beduine. Din ofertă fac parte delicatese pentru gurmanzi şi vegetarieni, divertisment live şi servicii personalizate. Veţi vedea apele azur ale Golfului Arabian, zgârie-norii şi luna totdeauna jucăuşă. În prima zi a noului an, merită să vă revigoraţi la Aquaventure Park, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu - veţi descoperi cele mai ingenioase metode de distracţie: înot alături de rechini şi delfini, plimbare pe colac prin torenţi de apă sau relaxare pe cea mai lungă plajă, de peste 700 m. Souk Madinat Jumeirah – cel mai intim shopping center vă îmbie cu mirodenii şi haine elegante, cu restaurante pe malul apei şi cu plimbări sub clar de lună cu abra. Mozart, SPA şi vederi feerice în Austria

Când vine vorba de sărbătorirea cu stil a Anului Nou, nici o ţară nu egalează Austria. Ultima seară a anului 2011este împânzită de concerte şi divertisment, dar şi de petreceri pe pârtie! ÎncepeţiNoul An cu un concert tradiţional vienez! “Marşul lui Radetzky”, valsul “Dunărea Albastră” sau muzica lui Mozart sunt numai câteva dintre compoziţiile care încântă în fiecare an spectatorii şi telespectatorii din lumea întreagă. Ţinuta la concert este obligatorie. Domnii trebuie să poarte costum sau frac şi cravată sau papion, iar doamnele - rochie lungă. Pensiunile de familie din staţiunile de schi sunt locul perfect de destindere, fiind dotate cu dormitoare romantice, panoramice şi fântâni wellness cu apă adusă din munţii Kaprunului. În staţiunea Zell am See nu rata "Show on Snow"– cu cei mai cunoscuţi schiori din zona Kaprun, care îşi arată talentul pe pârtie; spectatorii asistă la sărituri spectaculoase şi acrobaţii, iar serile se încheie cu focuri de artificii şi concerte. În Rauris, veţi petrece serile la o plimbare cu caleaşca sau la o plimbare romantică la lumina torţelor, în schimb multă adrenalină vă aşteaptă la un zbor cu parapanta. Nu există lucru mai plăcut în Tirol decât să staţi într-unul din cele trei bazine umplute cu apă termală de la Aqua Dome şi să priviţi munţii din jur în timp ce ascultaţi muzică clasică. Totul e gândit ca o dulce relaxare: saună aromatică, baie cu aburi, grotă de sare cu ape miraculoase.

Singapore  petrece pe plajă Chun Lie este numele festivalului de la cumpăna dintre ani în Singapore. Locuitorii petrec toată luna decembrie, cumpără cadouri, mobilă nouă şi respectă tradiţia de a păstra casele curate pentru a avea noroc şi un viitor prosper. Când ceasul se pregăteşte să anunţe noul an, peste 20.000 de baloane care se mândresc cu 500.000 de dorinţe împânzesc cerul în mod artistic şi se îmbină perfect cu spoturile ridicate de-a lungul Esplanadei. Cele mai animate petreceri au loc pe plaja Siloso (cu numeroase golfuleţe protejate de curenţii din Marea Chinei), unde cluburile se întrec în DJ iscusiţi, muzică non-stop şi efecte pirotehnice. Spuma din piscină văasigură o petrecere de neuitat, trebuie doar să aveţicostumul de baie. Dacă vreţisă începeţi noul ancu o revigorare pe cinste, încercaţiWave House Sentosa, un regat al apelor, dar şi al distracţiei, unde ascultaţimuzica valurilor, dansaţi şi navigaţi. Aici veţiavea parte de valuri artificiale uriaşe pentru surfing, dar şi de locuri pentru snowboarding şi skateboarding.

 Hong Kong – numărătoarea inversă pe Times Square Festivităţile de Anul Nou încep pe Times Square, care este punctul de întâlnire al celor ce doresc să facă parte din marea mulţime atunci când ceasul ticăie. Aici vă bucuraţi de muzică live şi de divertisment, însă trebuie să vă luaţi un avans de o oră pentru a ajunge, pentru că se înaintează greu printre mulţimi. Punctul central de întâlnire pentru petrecăreţii oraşului este cartierul Lan Kwai Fong. Multe localuri percep o taxă de intrare, în schimbul căreia veţi obţine un bufet şi băuturi gratuite. Vreţi să începeţi Noul An într-un mod palpitant? Alegeţi plimbarea cu gondola Ngong Ping, care trece peste apă şi dealuri şi oferă privelişti spectaculoase la 360°. Focurile de artificii orbitoare din port sunt o încântare, la fel şi teatrul, dansurile şi spectacolele magice de la Carnaval. Chinezii pregătesc adevărate coregrafii pirotehnice, numărătoarea inversă fiind ilustrată de artificii. Dubai

Servicii de 5 stele la hoteluri de 3 stele În centrul Dubaiului istoric,lângă Dubai Creek şi World Trade Center, Hotelul City Max Bur Dubai de 3 stele superior (deschis în 2010) vă invită să priviţi oraşul de la înălţime, de la piscina de pe acoperiş. Este locul unde puteţi merge la cumpăraturi, călătoriţi culinar în India şi China şi sunteţi spectatori  la programele de animaţie. Pachetul de Revelion costă de la 679 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 6 nopţi cazare cu mic dejun, early check in şi late check out, asistenţă turistică. Prestige Tours, ,  tel. 021.319.77.94.

Viena

Orchestra Filarmonică, un concert spectaculos   La “Wiener Musikvereinsaal” veţi asista la un recital de gală cu repertoriu l Dinastiei Strauss. Atmosfera feerică este susţinută şi de performanţele Baletului Operei de Stat, întregul spectacol fiind transmis live în 70 de ţări. Pentru Revelionul la Viena veţi plătide la 389 euro/pers., pentru transport cu avionul, transferuri, 4 nopţi cazare cu mic dejun, tur de oraş, însoţitor român de grup. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.311.55.20.

Singapore

Prânz somptuos în arena leilor În mijlocul unei păduri tropicale, Grădina Zoo este un spaţiu deschis, unde nu există cuşti, iar animalele trăiesc în libertate. Veţi găsi aici vegetaţie luxuriantă, lacuri şi cascade, magazine cu suveniruri, restaurante, spaţii de joacă pentru copii şi 350 de specii de animale exotice care oferă programe interactive: plimbare pe elefant, ponei sau cal, spectacole live cu diverse animale, dansuri tribale, hrănirea animalelor. Cea mai palpitantă experienţă este prânzul în arena leilor, cu pereţi de sticlă.

Pentru cazare alegeţi Hotelul Fairmont Singapore 5 stele. Pachetul costă de la 1.599 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 2 nopţi în avion şi 7 nopţi cazare cu mic dejun, tur Singapore cu zbor în roata Singapore Flyer, asistenţă turistică.  Prompt Service Travel, , tel. 021.317.84.55.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-02

Mai multe imagini:
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom

De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom

De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
De Anul Nou pe pârtie sau la plajă?
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image