2019-03-19 08:02


De ce este Vladimir Putin cel mai “tare” lider din Europa

 |  17:14
De ce este Vladimir Putin cel mai “tare” lider din Europa

Putin este un fost agent secretcare "conduce" întregul bloc estic al Europei, este băiatul bun şi băiatulrău la un loc în aşa fel încât părţile bune să estompeze scenele parcădesprinse din filmele de la Hollywood. Iată câteva motive pentru care liderulrus cucereşte lumea.

Salvează natura

În 2008, Putin a vizitatParcul Naţional Ussuri cu un echipaj de filmare şi au înregistrat imagini cu untigru capturat, care însă a scăpat. Pus faţă în faţă cu pericolul, Putin a scosun pistol cu tranchilizant şi a pus bestia la pământ. Povestea pare atât defantastică, încât nici nu ştii dacă e adevărată sau nu. Şi dacă este o minciună,tot este o poveste frumoasă. Să realizezi că destinul tău (de ţară) se află înmâinile unui om care se luptă cu animale sălbatice în timpul său liber este...reconfortant.

Un bun luptător de Judo

Într-o vizită oficială înJaponia în 2003, Putin şi-a răpit din timpul destinat negocierilor pentru a-ibate pe japonezi la... judo. În faţa primului-ministru japonez, Putin şi-ademonstrat bunăvoinţa de a asimila sportul oricărei ţări. El s-a îmbrăcatpotrivit şi le-a arătat tuturor varianta lui de mişcări în faţa unui adversarjaponez. De fapt, el este singurul lider mondial care are o mişcare specială(Haraigoshi). În timp ce Gaddafi plăteşte străini să se lupte cu oamenii săi,ai avea impresia că dacă vreodată Rusia va fi lovită de un război civil Putin îşiva sufleca mânecile de la cămaşă şi ar porni la atac.

Ţinta tuturor privirilor... indecente?

Foarte puţini lideri aratăbine. Berlusconi aproape că şi-a vândut ţara pentru ca femeile să stea lângăel, Kim John-il şi fiul său arată de parcă cineva ar fi umflat prea mult niştemingi de plajă, iar David Cameron arată ca şi cum se întâlneşte numai cu femeicu asigurări de viaţă foarte scumpe. Eh, Vladimir Putin operează la alt nivel, şiacest nivel este cel de sus al revistelor glossy. Dovadă a masculinităţii salede necontestat, nu una, ci toate studetele de la universitatea din Moscova i-au trimis un calendar erotic cu ele,cadou pentru aniversare sa. Nu numai că femeile se dezbracă şi pozează, ci îşipun şi o fundiţă şi se trimit la el acasă.

Este sursa de inspiraţie aunei naţiuni (nu a lui)

La începutul acestui an, Kîrgîzstanula numit un munte după Putin. Acest gest bate de departe ideea cu denumitul librăriilorşi al liceelor. Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, Kîrgîzstanul nu faceparte din Rusia, nici măcar nu se află la graniţa cu aceasta. Totuşi, ţara s-agândit că dacă tot împarte un continent cu Putin, atunci mai bine ai fi departea lui. Ministrul de comunicaţii din Kîrgîzstan, Nurlan Sulaimonov, şi-a făcutgriji că nu îi dau un munte destul de mare. Numai 4.200 m? Este un munte pentrucopilul Putin sau pentru bărbatul Putin? Atunci când a fost informat legat denoua denumire a muntelui, Putin nu a răspuns printr-o scrisoare de mulţumire...Nu... S-a dus să escaladeze muntele. Acest om nu face nimic altceva decât săcucerească tot ce îi stă în cale, chiar şi gigantul care îi poartă numele. D.H.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...