2019-05-23 10:14


DECIZIA judecătorilor: RealitateaTV intră oficial în faliment

 |  23:27
DECIZIA judecătorilor: RealitateaTV intră oficial în faliment

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, luni, infirmarea planului de reorganizare propus de S.C Realitatea Media şi a trimis cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment. Decizia instanţei e irevocabilă.

Judecătorii Curţii de Apel au decis luni intrarea în faliment a S.C. Realitatea Media S.A.

"Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media S.A", se arată în decizia instanţei din 1 aprilie, postată pe portalul Curţii de Apel Bucureşti.

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-01

TAGURI: curtea de apel, judecatori, faliment, realitateatv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Apr 2019

asta e dn categoria "pacaleala de 1aprilie"?????????.............ca daca nu e inseamna ca se cloceste o noua TIGANIE marca MINERIADELOR si e nevoie de concertul haznalelor manipulatoare cu minciuni laTV-GHiTA-VARANUL......stimati concetateni....eu sunt ILIESCU marele patriot...am facut revolutia....BLA BLA BLAAAAAAAAAAA......Ceausescu a omorat 60de mii de morti.....stim noi nu mai e nevoie de certificate medico-legale si nici de cadavre sau alte probe....am declarat noi la TV...deci trebuie sa fie adevarat...ha ha ha stupid people....televiziunile haznale sa ne traiasca
NEGRO
02 Apr 2019

Iata noua fata a cenzurii! Nicidecum nu s-a urmarit actiunea de desprindere frauduloasa a haznalei Guita TV din societatea economica, dar se aplica cenzura economica asupra televiziunii ramase... si cu banii luati. O noua modalitare de a inchide gura criticii, o noua incercare de spalare a creierelor romanilor dupa metodele politiei politice ale Samsarului de Gratia si ale Cretinei de Videle. Iata de ce se cer Ordonantele amnistiei si gratierii! Pentru a ramane hotii nepedepsiti si cu averile ilicite in posesie vesnica. Va mai exista viata dupa viitoarele alegeri? Da. De-abia atunci va trebui sa indreptam Tara dupa jafurile nelimitate ale oligarhilor rosii care ataca in haita. De-abia atunci ii vom aduna si-i vom depune acolo unde merita. Pentru totdeauna! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
MAFIA PROCURORILOR OUT !
03 Apr 2019

Platiti-va datoriile si nu mai dati vina pe altii!
ANONYMOUS
04 Apr 2019

Datoriile la stat de ce nu au fost platite si acum vrea din nou clementa ? Da pana cand sa tot ii duca in spate statul roman.Nu au fost in stare sa gestioneze aceasta televiziune sa plece si sa puna lacatul pe usa.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Apr 2019

datoriile sunt facute de pe vremea lui SOV..poate ati uittat ca asta a fost televiziunea lui VANTU pe care a falimentat-o GHITA
Random imageUltimele stiri


STARBAG