2019-02-21 18:10


Disperare după OUG: românii caută bilete de avion DOAR DUS spre Occident

 |  15:38
Disperare după OUG: românii caută bilete de avion DOAR DUS spre Occident

Situația tensionată din ultimele zile, pe fondul adoptării și publicării Ordonanței de Urgență de modificare a Codului Penal, a generat o creștere semnificativă a căutărilor de zboruri către destinații din afara continentului. Potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, căutările de bilete de avion one way spre țări precum Canada, Australia și SUA au crescut de trei ori în ultimele 36 de ore.

Într-o zi obișnuită de ianuarie sau februarie, cele mai căutate bilete de avion pe portalurile românești de turism sunt pentru Londra, Amsterdam, Barcelona, Milano, Roma și Berlin, iar majoritatea acestor căutări sunt pentru bilete dus-întors.

Disperare după OUG: românii caută bilete de avion DOAR DUS spre Occident
zoom

„Am constatat, însă, că din noaptea în care s-a adoptat Ordonanța de Urgență, care a generat și mișcări importante de stradă în ultimele zile, printre cele mai căutate destinații s-au numărat orașe precum New York, Sydney și Toronto”, a declarat Remus Vișan, Directorul General al Paravion. Căutările pentru aceste destinații au crescut de trei ori față de o zi obișnuită, iar selectările au fost atât pentru bilete doar dus, cât și pentru tur-retur. „Acest lucru ne îndeamnă să credem că situația politică transmite niște mesaje care îi determină pe unii români, în special tineri, să privească cu teamă la viitorul lor. Este rezultatul discrepanței dintre valorile unei societăți democratice și o serie de acțiuni insuficient justificate și comunicate către populație”, a adăugat Remus Vișan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: paravion cautare bilete avion oug cod penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
02 Feb 2017

SA RAMINA PARLAMENTARI , PRIMARI , SERVICIILE , POLITISTI , PAZNICI , TILHARI , MAFIOTI , BANDITI OLTENI SI DRAGNEA CU NEAMUL LUI DE BOMBONICA DE BRAZILIA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...