2019-03-22 14:28


Dorinţa lui Merkel: o maşină fără şofer

 |  14:49
Dorinţa lui Merkel: o maşină fără şofer

Cancelarul german, Angela Merkel, în vârstă de 62 de ani, a declarat joi că abia aşteaptă să-şi cumpere o maşină fără şofer la bătrâneţe pentru a putea să se deplaseze în continuare, relatează DPA.

"Sunt fericită că această evoluţie intervine într-un moment în care şi eu îmbătrânesc", a declarat Merkel cu prilejul unei vizite la start-up-ul Door2Door, care dezvoltă soluţii digitale pentru transportul pe distanţe scurte. Liderul german a mai afirmat că va încerca să se bucure de beneficiile unei maşini fără şofer imediat ce această tehnologie se va maturiza. "Pentru oameni în vârstă în special ar putea fi un lucru foarte interesant", a spus cancelarul german.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-27

TAGURI: angela, merkel, masina, sofer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA ISTORIEI
27 Ian 2017

SE VEDE CE INTELIGENTA ESTE . NICI NU ESTE IN STARE SA CONDUCA O MASINA . SI MAI VREA SA CONDUCA O MASINA ? ESTE FACUTA IN VITRO , O CLONA NEREUSITA ?
CROCODILUL FLAMAND
28 Ian 2017

DACA ADOLF HITLER AVEA SOFER.......DE CE FICA-SA ANGELA HITLER-MERKEL NU POATE SA MEARGA CU SOFER....SAU AU CLONAT-O PROST DOCTOR...A IESIT HERMAFRODITA.....NU STIE CUM SA STEA LA VOLAN
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...