2019-01-17 00:31


Duel şoc pentru Benny Adegbuyi: îl va înfrunta pe finalistul K-1, Ismael Londt

 |  17:46
Duel şoc pentru Benny Adegbuyi: îl va înfrunta pe finalistul K-1, Ismael Londt

Câştigătorul Superkombat Final Elimination, româno-nigerianul Benny Adegbuyi, îl va înfrunta pe 8 august, în capitala statului Surinam, Paramaribo, pe favoritul local Ismael Londt, finalistul circuitului K-1 şi campionul Superkombat la categoria grea.

“Voi întâlni un luptător de top, care şi-a demonstrat valoarea în ultimul an, nu degeaba a ajuns până în finala circuitului K-1. Este foarte puternic, însă eu am un avantaj al alonjei şi voi încerca să profit. Londt porneşte ca favorit datorită rezultatelor anterioare, cât şi a faptului că va avea fanii alături de el, dar pentru mine va fi o ocazie bună să mă fac din nou remarcat şi să revin în top 10 mondial”, a declarat Benjamin Adegbuyi, care se antrenează din 2010 sub comanda lui Alin Panaite la Respect Gym Bucureşti.

“Va fi un meci spectaculos, ambii sunt specialişti în victorii înainte de limită, aşa că orice se poate întâmpla chiar dacă Londt este favorit. Aşa cum a reuşit surpriza, anul trecut, când l-a făcut KO la Final Elimination pe Sergey Lascenko, Benny poate face o nouă figură bună şi acum în Surinam, deşi e clar că va avea în faţă unul dintre cei mai buni grei din lume la ora actuală”, a declarat şi preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Originar din Cluj-Napoca, Adegbuyi este considerat unul dintre cei mai promiţători luptători din lume la categoria grea, anul trecut ajungând până pe locul 8 în topul realizat de LiverKick, cel mai cunoscut site internaţional de specialitate. În vârstă de 28 de ani, sportivul de 1,98 metri şi 120 de kilograme a adunat 12 victorii la profesionişti, dintre care 10 înainte de limită, şi are doar două înfrângeri, iar anul trecut, la Varna (Bulgaria), a câştigat piramida turneului Superkombat, ajungând ulterior până la turneul final de la Bucureşti, unde a cedat în semifinale contra lui Pavel Zhuravlev.

În schimb, Ismael Londt (1,94 m şi 110 kg) este de două ori finalist al circuitului Superkombat, în ediţiile 2011 şi 2012, iar anul acesta a ajuns până în finala circuitului K-1, acolo unde a cedat în faţa croatului Mirko “Cro Cop” Filipovic. Considerat favorit în confruntarea de pe 8 august de la Panamaribo, Londt are 34 de victorii şi 5 înfrângeri, cei mai cunoscuţi sportivi pe care i-a învins fiind Rico Verhoeven, Pavel Zhuravlev şi Hesdy Gerges. În luna iulie a anului trecut, cel poreclit Mr. Pain a câştigat titlul mondial Superkombat la categoria grea după ce l-a învins la decizie pe francezul Freddy Kemayo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15

Mai multe imagini:
Duel şoc pentru Benny Adegbuyi: îl va înfrunta pe finalistul K-1, Ismael Londt
zoom

TAGURI: superkombat, ismael, londt, final, elimination, benjamin, adegbuyi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...