2017-01-20 22:16

SPECIAL


După ce şi-au petrecut vacanţa în Dubai, Daciana ar mai vrea un copil cu Ponta

 |  19:36
După ce şi-au petrecut vacanţa în Dubai, Daciana ar mai vrea un copil cu Ponta

Într-un interviuacordat ziarului „Puterea”, Daciana Sârbu a clarificat situaţia caselor de laCornu, a vorbit despre planurile sale de viitor, care, surpriză sau nu, seconcentrează pe familie. Familia Sârbu-Ponta are în plan un membru în plus. EuroparlamentarulDaciana Sârbu a precizat în declaraţia sa de avere că deţine două case devacanţă în Cornu. Victor Ponta a susţinut ieri că „estestrict o prostie” faptul că deţine două case de vacanţă în Comuna Cornu,precizând că nu este „purtătorul de cuvânt”al soţiei sale.

Puterea: Potrivit declaraţieidumneavoastră de avere deţineţi în prezent două case la Cornu.

Daciana Sârbu: „Da, nu aveamcum să trec altfel în declaraţie, pentru că sunt făcute foarte prost rubricile.Este o anexă a casei deja existente, dar nu puteam să trec anexă din moment ceare o altă autorizaţie de construcţie”.

Puterea: De aceea vă întrebam,pentru că astăzi (n.r.- ieri) domnul Victor Ponta a dezminţit ştirea.

Daciana Sârbu: „Ştiu, a zis căeste o prostie în sensul că este o prostie cum sunt întocmite, pentru că nu am cumsă explic acolo faptul că pe lângă casa respectivă am mai construit... Dar ainevoie de o altă autorizaţie, trebuie să înscrii clădirea la impozite şi dupăaceea, trecând o anexă, cei de la ANI mi-ar fi spus de ce nu am trecut exact. Atunciam preferat să trec aşa. Dacă vă uitaţi, nu există un teren aferent, esteacelaşi teren ca şi la prima casă, care e din 2001. Am construit lângă, dinlemn. Deci nu am luat altă casă pe altă stradă”.

Puterea: Au apărut informaţiiconform cărora v-aţi fi petrecut concediul în Dubai.

Daciana Sârbu: „Eh asta... amşi uitat ce am făcut în vacanţă. O parte din ea am stat în pat, că nici acumanu mi-a trecut gripa. Chiar nu vreau să vorbesc ce am făcut. Am stat cu familiaşi a fost foarte bine”.

Puterea: Vă gândiţi să vă retrageţidin Parlamentul European după acest mandat?

Daciana Sârbu: „Depinde ce seva întâmpla în 2014. Şi în 2012. Nu ştiu deocamdată să va spun când o să măretrag, dacă o să mă retrag, ce o să fac. Prioritatea mea este copilul şi dacăvoi mai face unul, cu siguranţă vor fi copiii. Abia apoi o să văd. Mereu amspus că pentru mine pe primul loc este familia, apoi cariera. Dar nu vreau săanticipez, nu ştii niciodată ce se întâmplă mâine, cu atât mai puţin în 2014.Nu pot să fac previziuni”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DIXI
11 Ian 2011

NU MI SE PARE DECAT O SCUZA INACCEPTABILA PT. UN EUROPARLAMENTAR. PS. CAM''DURE''INTREBARILE DIN INTERVIU!!??
CARNATUL
19 Ian 2011

...si inca o casuta sau un terenas pe ca corbu, da' sa nu stie fletzul de victoras...
MENATWORK
09 Feb 2011

si o bona filipineaz...stie Ponta de ce, stie el calitaea romanilor, doar o are ca exemplu pe loaza de ma-sa
PAULICA68
03 Mar 2011

asta nu mai face copii cu daciana, astepata crin la rand.Luna de mire s-a cam terminat.acum se pun serios pe treaba.

Adauga un comentariu

Random image