2019-01-22 00:14


E OFICIAL! Ce televiziune va transmite JOCURILE OLIMPICE din 2018 și 2020 și meciuri din tururile preliminare ale cupelor europene

 |  19:09
 E OFICIAL! Ce televiziune va transmite JOCURILE OLIMPICE din 2018 și 2020 și meciuri din tururile preliminare ale cupelor europene

Consiliul de Administrație (CA) al TVR a aprobat, în ședința de luni, achiziționarea, cu titlu exclusiv pe piața media din România, a partidelor Viktoria Plzen - FCSB și Viitorul - APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla manță Dinamo - Athletico Bilbao si returul Astrei Giurgiu cu ucrainienii de la Oleksandria, din turul 3 preliminar al Europa League, informează un comunicat al instituției.

Membrii CA au decis și cumpărarea drepturilor TV pentru Jocuri Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud (februarie 2018, Pyeongchang) și a Jocurilor Olimpice de Vară 2020 din Tokyo, Japonia.

„Suntem mândri că am reușit să negociem și să putem oferi în continuare telespectatorilor Jocurile Olimpice, atât pe cele de Iarnă, cât și pe cele de Vară. Difuzarea acestor competiții reprezintă o tradiție pentru TVR, pe care ne bucurăm să o păstrăm”, declară Irina Radu, Președinte-Director General al TVR. „În plus, prin achiziționarea meciurilor pe care echipele de club românești le joacă în cupele europene, vrem să ne revanșăm față de iubitorii fobalului care au suferit când, din cauza problemelor financiare, am pierdut drepturile TV pentru unele competiții”, a mai adăugat PDG al TVR.

În această săptămână, miercuri, 26 iulie, Viitorul lui Hagi dispută meciul tur în compania ciprioților de la APOEL Nicosia, pentru ca, a doua zi, joi, 27 iulie, să avem Dinamo - Athletico Bilbao. Săptămâna viitoare, emoțiile revin odată cu partidele retur: pe 2 august, Viktoria Plzen - FCSB, iar pe 3 august: Athletico Bilbao - Dinamo și Oleksandria - Astra Giurgiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: oficial, tvr, jocurile olimpice, preliminare, cupe europene, televiziune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...