2018-12-15 09:05


Te va uimi. E pe jumătate româncă și are o voce ca a Rihannei

 |  11:25
Te va uimi. E pe jumătate româncă și are o voce ca a Rihannei

A împlinit 15 ani de curând. Întrebată ce-și dorește de ziua ei, răspunsul a venit hotărât: „O înregistrare la studio”. Mama ei nu a avut încotro. Iar rezultatul este uimitor.

Visul lui Karin Khoury este o carieră de muzician, în Statele Unite. De mai mulți ani le repetă părinților că asta va face. De mai mulți ani, părinții îi croiesc alt viitor și încearcă să o convingă că e mai rațional să „uite” de talentul ei nativ și să se dedice unei cariere mai „cuminți”. Karin e, în general, ascultătoare, dar, în privința visului ei, rămâne de neclintit. Ascultând-o și urmărind-o înțelegi de ce. Vocea ei are profunzime și un timbru asemănător cu al starului muzicii pop Rihanna, iar cu îndrumarea potrivită, Karin ar putea ajunge, categoric, acolo unde își dorește.

Karin e pe jumătate româncă. Părinții ei sunt medici și s-au cunoscut în România. Mama, Mona Khoury, este româncă, tatăl, Ziad, este arab israelian. Familia lui Ziad trăiește în Israel și acolo au decis să se stabilească. Karin este primul lor copil, după ea a venit și băiatul - Andro. Împreună vin des în România, unde preferă să petreacă marile sărbători creștine. Și da, Karin și Andro, mai ales Karin, vorbesc românește. Ca și tatăl lor, Ziad.

Dar se întâmplă și invers: rudele din țară ale Monei vizitează familia extinsă Khoury, în Israel. Mona Khoury își amintește: „Tata era la noi și avea grija de Karin când ea era mică, avea vreo 4 -5 ani. Se uitau împreună la emisiunea Lui Teo , la Protv , Karin tare o plăcea.... L-a rugat pe bunicul să-i scrie o scrisoare lui Teo, în care îi spunea că ar vrea sa meargă să cânte în emisiunea ei. Evident, bunicul s-a conformat. După ce bunicul a terminat epistola, Karin l-a pus să-i citească ce scrisese, sa-i dea aprobarea... Bunicul urma să ducă scrisoarea la întoarcerea în România și să o pună la Poștă...”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-09

GALERIE MEDIA


TAGURI: romanca, rihanna, voce
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...