2019-01-20 17:13


Efectele aplicației Facebook asupra bateriei telefonului

 |  10:54
Efectele aplicației Facebook asupra bateriei telefonului

Se știe de ceva vreme că aplicațiile rețelelor sociale, precum Facebook, pot avea un efect negativ asupra autonomiei bateriei unui dispozitiv mobil. Ștergerea aplicației Facebook ar putea avea un efect mai mare decât ați fi crezut asupra bateriei.

După cum scrie site-ul Gizmodo, Facebook a avut o serie de probleme când a venit vorba de dezvoltarea pentru Android, iar una dintre cele mai importante a fost efectul negativ asupra autonomiei bateriei.

În luna ianuarie a acestui an, un jurnalist Android Central a publicat un material cu privire la Facebook. În textul respectiv, era demonstrat faptul că bateria telefonului rezista mai mult în timp după ce aplicația era dezinstalată. Iar rezultatele au fost confirmate și de către membri ai comunității Reddit, scrie playtech.ro.

Facebook poate afecta și consumul de date mobile. În cazul acesteia, de exemplu, dacă limitați numărul notificărilor afișate, veți câștiga atât trafic de date cât și baterie. Diferența este că, atunci când optați pentru micșorarea traficului generat din interiorul unei aplicații, restricțiile vor rămâne în vigoare atât pe 3G, cât și pe WiFi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-27

TAGURI: facebook, aplicatie, baterie telefon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTINA GEORGI
27 Noi 2016

Frumy
CRISTINA GEORGI
27 Noi 2016

Zambareata
Random imageUltimele stiri

loading...