2017-01-21 00:15

SPECIAL


Emil Hossu, accidentat pe trecerea de pietoni. Actorul va rămâne internat şi primeşte tratament de specialitate

 |  22:32
Emil Hossu, accidentat pe trecerea de pietoni. Actorul va rămâne internat şi primeşte tratament de specialitate

Actorul Emil Hossu afost internat, joi, la Spitalul Elias, cu fractură la genunchi după ce a fostlovit de o maşină pe trecerea de pietoni, a declarat, pentru MEDIAFAX,directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

Emil Hossu, accidentat pe trecerea de pietoni. Accidentuls-a petrecut în zona Kiseleff, la intersecţia cu strada Arhitect Mincu.

"Emil Hossu traversa regulamentar pe trecereade pietoni. El a fost lovit de o maşină. Are fractură la genunchi. Piciorul afost imobilizat", a precizat medicul.

Actorul va rămâne internat şi primeşte tratament despecialitate.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie RutierăBucureşti, Ioana Stancu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul aavut loc în jurul orei 9.00 dimineaţa, în timp ce actorul traversa strada peculoarea verde a semaforului.

Potrivit acesteia, şoferul care l-a accidentat esteun bucureştean în vârstă de 61 de ani, care nu consumase băuturi alcoolice.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămarecorporală din culpă, încadrarea juridică urmând să fie definitivată în funcţiede numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le va primi victima.

Emil Hossu (69 de ani) este actor la Teatrul Nottara dinBucureşti şi a jucat în numeroase filme, printre care "Toamnabobocilor", "Iarna bobocilor", Accident", "Cel maiiubit dintre pământeni" şi "Balanţa".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image