2017-01-23 02:36


Energia cosmică în slujba sănătăţii omului

 |  17:58
Energia cosmică în slujba sănătăţii omului

„Cosmoenergoterapia BRIO” este o metodă de tratament spectaculoasă,brevetată la OSIM de ing. Lucreţia Brezeanu. Cercetătoarea a pus la punct uninstrument capabil să capteze fluidulelectromagnetic natural sau energia cosmică şi să le transfere către organismuluman. Ea a plecat de la premisa că pentru a vindeca anumite boli trebuie maiîntâi să se realizeze reechilibrarea şi recuperarea funcţională a parametrilorbiologici optimi, specifici fiecărui organism la nivel fizic, psihic şiintelectual.

„Dacăcineva suferă de inimă, i se va trata mai întâi ficatul”

Dupăcum se ştie, condiţiile de mediu şi de viaţă din zilele noastre au înstrăinatomul de natura mamă, mutilându-i capacităţile native de a capta energiabiocosmică necesară proceselor biofizice şi biochimice ale organismelor.Energia aceasta vitală intensifică procesele recuperative şi cele fiziologice care determină relaţia detransformare a materiei în energie şi a energiei în materie. Ea este practic deneînlocuit şi, atunci când devine deficitară din cauza condiţiilor nefavorabilede recepţie (de mediu şi vârstă), se produc bolile şi dereglările denumitedegenerative.

Terapeuta Lucreţia Brezeanu are o metodă proprie care vizează mai întâistimularea organismului pacientului pentru ca acesta să poată primitratamentul. În această primă fază este ajutată de fiul său Costel, specialistîn tehnica masajului. După cum afirmă doamna Brezeanu, tratamentul prin metodaBRIO nu este nociv şi nu are efecte secundare. Cei care vin să se trateze aicitrebuie să declare cu precizie bolile pe care le-au avut şi intervenţiilechirurgicale suferite, bolile de familie, dacă sunt dependenţi de cafea, alcoolsau droguri, specificul muncii pe care o prestează (mediu toxic sau învecinătatea agregatelor electrice de mare putere şi să spună dacă urmeză înparalel alte terapii energetice neconvenţionale. Ei trebuie să prezinteultimele reţete, radiografiile, ecografiile etc.

În timpul tratamentului, pacienţii poartă o lenjerie albă, şosete albe dinbumbac, iar ultima masă trebuie luată cu 30-40 de minute înainte deintervenţie. În funcţie de boala fiecăruia, este aplicată metoda celor cincielemente (sau anotimpuri), astfel că, programarea suferinzilor se face cu marestricteţe la date şi chiar ore când organismul este în situaţia optimă de aprimi efectele energiei cosmice. Totodată, organele pacientului sunt tratateîntr-o ordine anume. „Dacă cineva suferă de inimă, i se va trata mai întâificatul, pentru că se ştie încă din antichitate că acesta influenţează cordul. E un complex detratament regenerativ, recuperativ cu surse naturale, fără efecte nocive,folosit cu succes în cazuri de diabet, în afecţiuni degenerative sau înrestabiliri după accidente şi intervenţii chirurgicale. Totodată, este util şipacienţilor care suferă de Alzheimer, leucemii, anemii, boli de ochi, tumori,fobii etc.”, ne-a spus ing. Brezeanu.

Pacienţii au viziuni şi călătoresc în timp

Depeste 20 de ani, Lucreţia Brezeanu cercetează cu pasiune acest fenomen. Totul aînceput într-unul dintre laboratoarele fostului ICECHIM, când tânăracercetătoare a inventat, pe baza piramidei energetice, o „antenă” pentru undecosmice. Pentru că pe vremea aceea, captarea energiei cosmice şi utilizareaunui aemenea obiect nu puteau fi privite cu ochi buni, Lucreţia Brezeanu a fostnevoită să ascundă invenţia undeva în interiorul laboratorului, unde eraufoarte multe flori. Surpriza a fost să constate că, după un timp, plantele aucăpătat dimensiuni neobişnuite, de parcă cineva nevăzut le-ar fi tratat cuîngrăşământ. Ing. Brezeanu şi-a dat seama imediat că aparatul ei a realizataceastă „năzbâtie”. Deci, funcţiona! Au urmat multe luni de documentare, muncă,cercetare. Apoi, Lucreţia Brezeanu s-a gândit să aşeze în interiorul piramideio reproducere a coroanei faraonilor egipteni. „Într-o pictură găsită într-unadintre piramidele de la Giseh, faraonul era aşezat într-un anume mod, iarelementele din care era făcută coroana şi dispunerea lor, în general ansambluldecoraţiunii, au avut pentru mine o anume semnificaţie. Atunci mi-a venitideea. O voce lăuntrică mi-a spus să nu renunţ. Şi am continuat. Am confecţionato coroană asemenătoare cu cea a faraonilor. De la piramidă pleacă mai mulţiconductori, care au la capăt bucăţi de sticlă, de quarţ, ca nişte electrozi.Pacienţii stau în jur de două ore în contact direct cu acest aparat.Terminaţiile de sticlă ale lui se aplică pe piele şi în jurul capului şi staulipite de corp prin propria lor energie. Mulţi dintre beneficiariitratamentului au reuşit să-şi vadă în timpul şedinţelor propria boală de caresuferă la nivel microscopic şi chiar calea de vindecare, unii dintre ei au avutviziuni profetice sau au călătorit în timp”, a mai spus terapeuta.

Regim alimentar de eliminare a toxinelor

Înainte de începerea tratamentului, pacienţii trebuie săurmeze un regim alimentar de eliminare a toxicităţii organismului cu ajutorulunei cure de ceaiuri diuretice, laxative, naturale, neiritante (în plus potmânca prune, struguri, pepene, miere, halva, iaurt cu tărâţe). Este absolutnecesară curăţarea atentă, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, a cavităţiibucale şi a limbii. Se recomandă, în acest scop, o gargară cu ulei produs larece, micşorarea consumului de carne, cafea, ţigări şi normalizarea perioadelorde somn.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-28

Mai multe imagini:
Energia cosmică în slujba sănătăţii omului
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image