2018-12-11 02:14


Epitaf pentru animalul iubit

 |  21:00
Epitaf pentru animalul iubit

Cimitirul virtual completează lista comemorativă a „Raiului animalelor” și este deschis tuturor celor care iubesc animalele de companie, indiferent de rasă, mărime, vârstă sau pedigree. Durerea pierderii unui prieten patruped este la fel de mare ca atunci când îți moare cineva drag din familie.

„Cântărețul mamii, ai plecat dintre noi lăsând în urma ta o mare suferință!”

Pentru mulți dintre noi moartea unui animăluț poate fi un adevărat cutremur, o dramă greu de trecut. O mâță sau un câine reprezintă un membru important al familiei, un substitut al unui copil care nu a „venit” niciodată. Iată câteva dintre mesajele, unele dintre ele emoționante, adevărate bocete la căpătâiul mortului, postate pe site-ul „In memoriam” de oamenii care au pierdut de-a lungul vremii câte un animăluț iubit.

„Iubițica mea, Shakti, ai fost o pată de fericire în viața noastră și ne-ai dăruit atât de multe clipe de bucurie prin ființa ta minunată. Ne doare plecarea ta, puteai să ne fii alături încă mult timp...”

„Pufulețdrag, ne-ai înseninat viața! Nu te vom uita niciodată! 01.091994-12.04.2008”. „Tomiță-Pitic: Pentru un moment, grijile au fost oprite în loc și în casa noastră a fost doar veselie. Ai stat puțin cu noi, suflețel... Pa, iubitule, mami care te-a crescut un pic, tati care nu a apucat să te cunoască, tanti Anda care a fost cu tine până în ultimul moment și surioara Yoda, care acum e cuminte și mă întreabă de ce mă duc singură la ea. Te pupăm! Ai grijă pe unde te cațeri pe acolo, să nu te lovești!” „Leuțu: Scumpișorul nostru, cântărețul mamii, păpușică, Motănilă, ai plecat dintre noi lăsând în urma ta o mare suferință. Fie ca îngerii să te ocrotească. Pentru noi vei rămâne spiritul binefăcător al casei noastre.”

Pe pătuț și-n plăpumioară/Ne-ai stat lângă inimioară!/Ne-ai distrat și fericit/Pe toți tu ne-ai împlinit”

Câinii: Escobar, Piki, Puchi, Muchi, Nuca, Billy, Benguța, Athos, Gorby sau Terente au fost iubiți atât de mult de stăpânii lor, pentru bucuria pe care le-au adus-o în viață. Aceștia nu-i pot uita, iar cimitirul virtual le mai îndulcește suferința. „Ada, vei fi mereu prințesa noastră! Te plâng: Ștef, mami și tati.“

Alsa, alte cuvinte ar fi de prisos... Tu știi că pentru noi ai fost și vei rămâne marea noastră dragoste! Nina, Denisa, Dragoș și Raluca.” Rock (04.04.1999= 04.08.2006), copilul nostru scump și în veci nemuritor!“

Rama: „Pe pătuț și-n plăpumioară/Ne-ai stat lângă inimioară!/Fie soare fie ploi/Tot timpul ai fost cu noi!/Ne-ai distrat și fericit/Pe toți tu ne-ai împlinit/Tu pe toți ne-ai suportat/Cu-ale noastre mari defecte/Și mereu ne-ai ajutat/Să trăim clipe perfecte!...”

Nollys-a născut în data de 14.12.1996 și a murit pe 01.11.2010. „Ne-ai încântat viața cu frumusețea și inteligența ta, dar, cum totul este trecător, ai plecat și tu, Regina noastră scumpă, lăsând un gol imens. Te vom iubi mereu!”, îi scriu părinții ei, devastați de durere, pe blogul „In Memoriam“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...