2017-01-24 19:28


EXCLUSIV. Elan Schwartzenberg, despre faptul că a fost ignorat de Realitatea TV: ''Aştept lămuriri în scris''

 |  20:58
EXCLUSIV. Elan Schwartzenberg, despre faptul că a fost ignorat de Realitatea TV: ''Aştept lămuriri în scris''

Elan Schwartzenberg ne-adeclarat, cu câteva minute în urmă, că se aşteaptă să primească lămuriri înscris din partea conducerii editoriale a Realitatea TV, în legătură cu episodulde luni seara, când prezenţa omului de afaceri pe post a fost anulată. „Eu numă uit ca proprietar la acest aspect. Pe mine nu mă interesează că proprietarula vrut să vină sau n-a vrut să vină, ci că un om a fost invitat de directorulgeneral al postului, domnul Sorin Enache, să vină într-o emisiune. Era vorbadespre un invitat care este chemat la foarte multe emisiuni, dar merge la unadin zece. Întâmplător, aş fi putut fi la orice televiziune aş fi dorit. Odatăacceptată invitaţia domnului Enache, anularea prezenţei mele pe post, cu ojumătate de oră înainte, îmi ridică mie nişte semne de întrebare asupradeontologiei postului, asupra problemelor din interior, asupra multor lucruri pecare le văd cel puţin bizar. Dar bănuiesc că voi primi lămuriri în scris şi voiînţelege exact ce s-a întâmplat. Cred că a fost o greşeală, o bâlbă, cum seîntâmplă uneori în televiziuni. Din punctul meu de vedere, este un lucruciudat, ca invitat, nu vorbesc ca proprietar, mare atenţie!”. Întrebat dacăvreunul din membrii echipei editoriale nu l-a lămurit încă referitor la gestulde luni seara, noul patron al Realitatea TV ne-a răspuns: „Mă va lămuri înscris. Aştept lucrul acesta şi cred că se va întâmpla”.

Susţine că nu s-asupărat pe Cristoiu pentru că l-a făcut „cârnăţar”

Elan Schwartzenberg ne-amai declarat că, în această seară, se va afla în studioul emisiunii„Evenimentul zilei”, moderată de Robert Turcescu şi Ion Cristoiu, la B1. „Eu amacceptat invitaţia lor pentru că înţeleg că au nişte nelămuriri. Este tot la unpost la care sunt acţionar, unde am, deci, acelaşi confort. După care vreau săiau o foarte lungă pauză şi să mă concentrez pe ceea ce trebuie să facă un omde afaceri. Strict pe munca mea şi în mod special pe această nouă achiziţie(n.r.Realitatea Media) şi pe ce se întâmplă acolo”, ne-a spus omul de afaceri.Întrebat, apoi, cum comentează faptul că Ion Cristoiu s-a exprimat la adresalui în termeni nu foarte eleganţi, Schwartzenberg ne-a răspuns uşor ironic: „DomnulCristoiu foloseşte termenul de <cârnăţar> nu în sensul peiorativ, ci îl foloseşte referitorla oamenii care nu sunt jurnalişti. Probabil că ar fi excepţional să avem osituaţie în care jurnaliştii ar putea să ajungă să fie şi acţionari. Nu întotdeaunase poate. Îmi cer scuze că eu sunt absolvent de Medicină şi n-am reuşit să fiuabsolvent de Jurnalism. În general, pe această planetă, sunt foarte puţine organizaţiide media în care acţionarii sunt absolvenţi de Jurnalism. De cele mai multe ori,sunt oameni de afaceri, ca mine, care fac afaceri. Eu nu am l-am luat în sensulpeiorativ sau negativ pe domnul Cristoiu. Acum, ca dumnealui mi-a atrasatenţia, aş putea să mai obţin o diplomă în Jurnalism. Eu, până la vârsta asta,m-am chinuit să fac rost de bani, să pot cumpăra televiziunea şi m-am mulţumit cudiploma de medic. Pot să încerc să o complezez şi cu o diplomă de Jurnalism,s-ar putea să mă ajute, de ce nu?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ARGATU
04 Mai 2011

nU CRED CA mIMI ESTE PROPRIETAR.cRED CA S-A PRETAT LA O CACIALMA TIP sov,UN CONTRACT DE FORMA CA AR FI PRELUAT rtv DAR CA VA PLATI IN N ANI,NU PLATESTE PENTRU CA ASA A FOST INTELEGEREA SI CONTRACTUL SE ANULEAZA SI sov REDEVINE PROPRIETAR. iN CAT TIMP? POATE UN AN,POATE 2-3 DUPA CE sov ISI VA REZOLVA PROBLEMELE PENALE SAU BASESCU NU VA MAI FI PRESEDINTE SI VA VENI pONTA-ILIESCU. Il cunosc pe tatal lui Mimi si nu ma mir daca scenariul de mai sus ar fi real. Deci Mimi carnatar sau om serios
Random image