2018-12-12 09:34


FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm

 |  23:06
FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm

Un memo bizar care ar demonstra ca extraterestrii auaterizat in New Mexico inainte de anul 1950 a fost publicat pe site-ul oficialal FBI-ului.

Printre acestedocumente se numara si un memo trimis directorului FBI deGuy Hottel, agent special si seful sediului FBI dinWashington in 1950.

In memo-ul care poarta titlul de "Farfuriizburatoare", Hottel dezvaluie cum un agent Air Force a spus ca “treiasa-numite farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”.

Acesta a facut dezvaluirea unui agent special al FBI, primadata. Serviciul american de informatii nu a dat publicitatii numele acestora.

Hottel scrie despre OZN-uri ca: "Acestea au fostdescrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare in diametru(n.r. 15.24 de metri). In fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formaumana, dar care masurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau imbracate inhaine metalice de textura foarte delicata".

Cele trei obiecte neidentificate au putut fi gasite "pentruca Guvernul are un radar de mare putere inslatat in acea zona, despre care secrede ca afecteaza mecanismul de control al OZN-urilor", mai scrie inmemo agentul special FBI.

Publicarea acestui document pe site-ul FBI alimenteazateoriile conspiratiei care sustin ca oficialii americani ar asunde publiculuiexistenta extraterestrilor.

Orasul Roswell din New Mexico a devenit faimos dupa ce auexistat marturii despre un OZN care s-ar fi prabusit in desert, langa o bazamilitara, in 2 iulie 1947. Autoritatile americane ar fi recuperat cadavreleextraterestrilor si le-ar fi facut chiar si autopsia, dar ar fi musamalizatcazul.

Autoritatile militare au eliberat cu comunicat de presa in care confirmauca: "Zvonurile despre discuri zburatoare au devenit realitate ieri,cand un ofiter al serviciilor de inteligenta a reusit sa intre in posesia unuiastfel de disc".

Insa, dupa numai 24 de ore, Armata americana si-a schimbatpozitia oficiala si a spus ca "discul zburator" era, defapt, un balon meteorologic care s-a prabusit in zona. Mediile de informare inpasa si publicul au acceptat aceasta varianta fara sa o mai puna la indoiala,iar incidentul de la Roswell a iesit din atentia opiniei publice pana lasfarsitul anilor ’70, cand militari care s-au ocupat de caz au inceput sa vorbeasca.

Insa un document din 1947, care poate fi gasit, de asemenea,in sectiunea The Vault a site-ului FBI-ului, pare sa confirmeacest incident. In acesta scrie ca de la Roswell a fost recuperat un obiect, un"presupus disc zburator". Acesta era "de formahexagonala" si "suspendat de un balon, cu nu cablu".Memo-ul, marcat ca "Urgent" a ajuns, de asemenea, in posesiadirectorului FBI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-13

Mai multe imagini:
FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...