2018-12-16 01:42


George Vintilă a căştigat finala şi a fost ales Fermierul anului 2015. Augustin Viziru s-a accidentat şi a ajuns la spital

 |  07:29
George Vintilă a căştigat finala şi a fost ales Fermierul anului 2015. Augustin Viziru s-a accidentat şi a ajuns la spital

George Vintilă a căştigat finala şi a fost ales „Fermierul anului 2015”. Augustin Viziru s-a accidentat şi a ajuns la spital. George Vintilă a câștigat finala în faţa Vicăi Blochina și a fost astfel ales ”Fermierul anului 2015”. El a ajuns în această fază a competiţiei, după ce Augustin Viziru s-a accidentat şi a fost nevoit să abandoneze competiţia pentru a merge la spital.

La finalul unei seri tensionate, marcată de accidentarea lui Augustin Viziru (34 de ani), care nu a mai putut continua competiţia, deşi l-a învins pe George Vintilă în semifinală, s-a decis câştigătorul de la "Ferma Vedetelor". Lupta finală s-a dat între Vica Blochina (40 de ani) şi George Vintilă (44 de ani), care au avut de trecut prin două probe de foc.

Prima probă din marea finală "potcoava norocoasă" a fost o adevărată încercare pentru cei doi concurenţi. Aceştia au avut la dispoziţie 15 potcoave care urmau să fie aruncate la  ţintă. Cel care şi-a trecut un singur punct la această probă şi a şi câştigat-o a fost George Vintilă.

 "Nu am avut niciun duel în decursul a celor şase săptămâni cât am stat în fermă şi totuşi mă aflu acum aici. Singurul duel decisiv a fost şi cel care a contat", a afirmat George entuziasmat.

La cea de-a doua probă, intitulată ”mărul victoriei”,  fiecare dintre concurenți trebuia să mute, cu gura, merele aflate într-un acvariu plin cu apă, într-un coș de paie. George Vintilă a câștigat în fața Vicăi Blochina și astfel a devenit ”Fermierul anului 2015”.

Eliminat de la "Ferma Vedetelor" prin votul foştilor fermieri, Ionuţ Iftimoaie le-a câştigat inimile românilor. Acesta a fost votat de acasă prin sms şi a fost desemnat cel mai iubit fermier. Titlul l-a bucurat enorm, după dezamăgirea eliminării.

"Premiul acesta o să-l împart cu toţi românii, fermieri, care muncesc în Spania, Italia. Nu valorează 50.000, dar este mult mai preţios, decât banii în sine", a afirmat Ionuţ Iftimoaie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: george, vintila, castiga, finala, alege, fermierul, anului, 2015, augustin, viziru, accidenteaza, ajunge, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...