2019-02-22 12:49


Gheţarul Stubai din Austria îşi întâmpină oaspeţii cu noi surprize

 |  18:56
Gheţarul Stubai din Austria îşi întâmpină oaspeţii cu noi surprize
Pe30 octombrie 2010 se va deschide noua staţie de munte Eisgrat de pe gheţarulStubai din Tirol (Austria). Restaurantul rafinat „Schaufelspitze",restaurantul de top „Eisgrat" cu autoservire şi cafe barul „ZumSteinbock" sunt pregătite să răsfeţe oaspeţii din “împărăţia zăpezii”. Dinsalonul „Habicht Stube" se poate vedea o privelişte excelentă asupraîntregii văi Stubai, iar generoasa terasă de pe acoperiş invită turiştiisă lenevească la soare. În plus, în clădire se mai află şi un magazin nou şimodern de articole sportive, pe o suprafaţă de 700 m², cu centru de închiriereschiuri şi snowboarduri.

Oktoberfest la 2.900 m altitudineDupă dificila fază de construcţie a noii staţii, finalizarea acesteia se vasărbători cum se cuvine. Pentru aceasta, cei din Stubai vor da cep unui butoi debere original al Oktoberfestului şi vor organiza un festival pe schiuri de mareamploare. Cârnaţii albi (Weißwürstel), covrigii (Brezn) şi tradiţionalelegustări pe fund de lemn (Brettljausn) nu vor lipsi, cum nu va lipsi nici muzicatradiţională a corturilor de bere. De câte lovituri este nevoie pentrudeschiderea oficială a Oktoberfestului alb se va vedea la momentul începeriiprimului butoi de bere la ora 11.00. Muzica originală a Oktoberfestului va fiinterpretată de „Münchner Gaudiblos'n" şi renumita DJane Gitta Saxx.

Capunct culminant sportiv se va alege cea mai reuşită pereche de schioriîmbrăcaţi în portul specific. Aşadar, despachetaţi rochia (dirndl) şipantalonii de piele şi afişaţi-vă pe pârtie!Staţia Eisgrat, startul într-o nouă erăRedeschiderearestaurantului de pe Eisgrat reprezintă startul într-o nouă eră pe gheţarulStubai. Având propria fabrică de paste, gheţarul Stubai devine cea mai înaltălocaţie din lume pentru producţia de macaroane, spaghetti, tagliatelle ş.a. Conform tradiţiei italiene, aici se fabrică şi penne, fettuccine şitagliatelle din grâu dur şi apă. Pastele de casă de pe gheţar nu se obţin doarîn staţia Eisgrat, ci sunt livrate şi la restaurantul “am Gamsgarten”, garantândastfel produse proaspete şi o calitate excepţională.

Construcţia, cifre şi fapteNoua construcţie a fost proiectată de o echipă acompaniei ao-architekten ZT-GmbH, care a mai proiectat şi implementat în 2007staţia de pe gheţar Mutterberg, care în 2009 a obţinut premiul ISR ArchitekturAward. 9,8 milioane de euro au fost investiţi pentru ca staţia Eisgrat să fieîn conformitate cu cele mai moderne standarde. Restaurantul cu servire la masăoferă 60 de locuri în zona de interior şi 55 locuri în zona exterioară.Restaurantul de top cu autoservire oferă locuri pentru 400 de oaspeţi. StaţiaEisgrat găzduieşte acum, pe lângă o sală de conferinţe cu toate dotăriletehnice de top, un bar şi un Café Lounge. În cursul lucrărilor de construcţieşi reamenajare s-a păstrat caracterul iniţial al clădirii. Totuşi, faţada afost adaptată standardelor tehnice şi termice actuale şi s-au făcut şi unelemodificări în interior, precum terasaintegrată cu bar. În ceea ce priveşte dotările interioare, lemnul şi culorilecalde sunt preponderente şi creează astfel o combinaţie armonioasă întretradiţie şi modernism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...