2019-01-24 04:33


Google TV şi în România

 |  17:52
Google TV şi în România

Pentru că nu vrea să rămână vreun domeniu încare nu deţine un serviciu competitiv, Google a lansat în septembrie a.c. unnou serviciu, Google TV. Dar ce anume înseamnă el? Şi când va fi lansat înRomânia?

Aşadar, Google vrea să lase televiziunea exact aşa cumeste, dar să îmbunătăţească experienţautilizatorului integrând internetul în televizor.

Potrivit Yuppy, Google TV nu este o platformă hardware,ci un software, exact aşa cum Android stă impecabil pe telefoane mobile HTC,Samsung sau Sony-Ericsson. Google a pus la punct un software capabil săintegreze perfect televiziunea cu internetul, permiţând utilizarea ambelor petelevizorul de acasă, pe rând sau în acelaşi timp. De ce anume este nevoie?

Marii producători de hardware vor construi sistemecompacte dotate cu procesoare Atom sau mai puternice, cu GPU-uri separate, ieşireHDMI, WiFi, IR, Bluetooth şi Ethernet. Acestea se vor conecta la televizoareleFull HD, aducând o interfaţă nouă de search printre conţinutul tv sau pe web.Device-ul va suporta tastatura, mouse şi telecomanda. Search-ul Google vagenera rezultate concludente pentru căutări, integrând şi conţinut videoprezent pe diferite site-uri. În plus, va fi prezent şi Marketplace-ul Android,de unde se vor descărca aplicaţii. La începutul lui 2011 va fi lansat şi un SDKnou ce va permite realizarea unor aplicaţii 1:1, speciale pentru televizoare.

Este anunţată lansarea în România în cursul anului 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...