2019-03-25 03:53


GUNOI prin poștă! Surpriza unei femei din Mehedinți când a deschis un colet

 |  20:13
GUNOI prin poștă! Surpriza unei femei din Mehedinți când a deschis un colet

A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii! Este păţania unei şoferiţe din judeţul Mehedinţi. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează.

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona. Suprat pe situaţie, un tânăr a luat atitudine.

„M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.

Tănărul care i-a dat o lecţie femeii necivilizate a primit chiar el una asemănătoare în copilărie.

„Am aruncat o gumă pe jos când eram în clasa a şaptea sau a opta şi a venit un domn şi mi-a pus-o în păr”, a povestit el.

Isprava tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu Jiu: „Anunţăm şi Garda de Mediu în momentul în care găsim nişte documente care pot să stabilească identitatea persoanei care a aruncat acel gunoi şi vor fi şi sancţionaţi de către Garda de Mediu pe lângă acel gunoi pe care-l vor primi acasă.”

Cele mai multe gunoaie sunt strânse din apropierea drumurilor intens tranzitate de turişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-28

TAGURI: posta, gunoi, gorj, padure
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...