2018-12-12 02:57


Hackerii declară război islamiştilor. Ce vor să facă

 |  17:59
Hackerii declară război islamiştilor. Ce vor să facă

Hackerii de la Anonymous au declarat "razboi total" jihadistilor de la Statul Islamic dupa valul sangeros de atentate de vineri seara.

Intr-un filmulet postat pe o retea sociala, hackerii anunta ca isi vor folosi cunostintele pentru "a uni lumea" si ii vor ajuta pe expertii antiterorism sa lupte impotriva gruparii extremiste.

Gruparea extremista Statul Islamic a raspuns amenintarii grupului de hackeri Anonymous, prin intermediul unui cont de mesagerie electronica Telegram.Mesajul postat pe contul de Telegram da instructiuni cu privire la amenintarea hackerilor de a lansa "cea mai mare operatiune de pana acum" impotriva gruparii teroriste, scrie Ziare.com

Astfel, jihadistii au de urmat cinci instructiuni pentru a evita atacurile informatice ale "idioţilor" de la Anonymous, instructiuni catalogate drept "triste" sau "imbecile" pe retelele sociale.

Asadar, sustinatorii ISIL trebuie sa urmeze urmatoarele instructiuni:1. Sa nu dechisa niciun link daca nu sunt siguri de sursa;2. Sa-si schimbe constant adresele IP;3. Sa nu stea de vorba cu necunoscuti pe Telegram;4. Sa nu vorbeasca cu persoane necunoscute nici pe Twitter;5. Sa nu foloseasca acelasi nume pentru adresa de e-mail si pentru conturile de pe Twitter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: hackeri, anonymus, islamisti, stat islamic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...