2019-01-17 17:17


Honda prezintă noul Civic Sedan

 |  17:29
Honda prezintă noul Civic Sedan

După lansarea din martie a noului model Civic, în variantă hatchback, considerat a fi cel mai rafinat de până acum, Honda completează gama sa de compacte prin introducerea modelului Civic Sedan.

Noul Honda Civic Sedan, cu un motor 1.8 i-VTEC, disponibil cu transmisie automată în 5 trepte sau cu transmisie manuală în 6 trepte, dispune de o linie dinamică prin care este îmbunătăţită rezistenţa la înaintare şi eficienţa consumului de combustibil.

Designul noului model Civic Sedan, aerodinamic, cu linii curate şi atletice a fost proiectat astfel încât, pe lângă funcţia estetică, să asigure şi o călătorie plăcută. Astfel, farurile HID, care se integrează perfect cu liniile capotei, au fost regândite pentru a oferi o luminozitate mult mai clară şi mai consistentă. Jantele din aliaj 16” completează profilul conic, în timp ce oglinzile retrovizoare rabatabile facilitează parcarea în cele mai înguste spaţii.

 Sedan  este dotat şi cu noul ecran i-MID (Intelligent-Multi Information Display) prin care pot fi monitorizate toate informaţiile, precum şi funcţiile Eco Assist şi ECON pentru a eficientiza consumul de combustibil şi pentru a reduce nivelul emisiilor.

Din dotarea standard a modelului fac parte şi airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a forţei de frânare) şi VSA. Modelul este echipat, de asemenea, şi cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a menţine stabilitatea direcţională şi cu sistem Brake Assist (BA) ce îmbunătăţeşte forţa de frânare în caz de urgenţă.

Noul Civic este disponibil în patru culori – Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl, Taffeta White şi va fi oferit la vânzare din Iunie 2012 în reţeaua de dealeri Honda, cu un preţ de pornire de 15,290 Euro fără TVA (preţ valabil pentru varianta 1.8 i-VTEC  LS cu 142 CP şi transmisie manuală).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-21

TAGURI: honda, civic_sedan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...