2019-02-19 17:05


Imagini de SENZAŢIE cu Traian BĂSESCU la piscină

 |  13:01
Imagini de SENZAŢIE cu Traian BĂSESCU la piscină

Fostul preşednte Traian Băsescu se distrează la piscină în această perioadă caniculară. Nu singur, ci împreună cu nepoţii. Băse a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

Ex-şeful de stat a scris în dreptul imaginilor cu el la piscină şi un mesaj: "Caniculă. Cu Traian Jr. şi Sofia, la scăldat. Singura soluţie să scăpăm de căldură". 

Traian Băsescu are din partea fiicei sale mai mici Elena Băsescu doi nepoţi, o fată pe nume Sofia Anais Ionescu-Băsescu, în vârstă de 4 ani, şi un băieţel Traian Jr. de numai 2 ani. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-10

TAGURI: traian basescu, piscina, imagini, nepoti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
06 Aug 2017

De senzatie era daca il vedeam in sicriu ....sau intr o groapă la 2m sub pământ.
GOGU
06 Aug 2017

De senzatie era daca il vedeam in sicriu ....sau intr o groapă la 2m sub pământ. LA 2 M SUB PĂMÂNT ESTE RĂCOARE GARANTATĂ!!!!
@GOGULE,
06 Aug 2017

:)))gând la gând CU BUCURIE!!!
FROICU CLAUDIU
06 Aug 2017

De notorietate este faptul ca ziaristii astia il baga in seama desi japita asta de fost presedinte impostor si mafiot le a spus in fata de n ori ca sunt lingai si ca il ling gratis o linguseala atat de prosteasca rar mi a fost dat sa vad Individul si a batut joc de o natie intreaga A fost "ales"de statul mafiot si ne a vandut precum Iuda pe 30 de arginti Bruxelului a manjit cu rahat ideea de institutie prezidentiala prin dispret si curvareala a inventat statul mafiot iar acum traim intr o balacareala privind puterile in stat incat se mira si el ca prostul unde a putut sa aduca tara asta El se distreaza cu nepotii sai dar pe copiii si nepotii dumneavoastra i a facut buni de plata pe 50 de ani catre occident La sfarsitul mandatului sau de rahat a facut un imprumut de 40 miliarde de euro iar banii au disparut UNDE ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...