2019-04-26 03:05


IMAGINI ISTORICE: Dragnea, cu Trump la Washington

 |  19:40
IMAGINI ISTORICE: Dragnea, cu Trump la Washington

După fotografiile de joi, vineri au apărut şi imagini video de la evenimentul organizat la hotelul lui Trump din Washington DC.

În înregistrare se vede Donald Trump înconjurat de admiratori şi, pe final, şi Liviu Dragnea.

Cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald J.Trump, a depus jurământul în fața președintelui Curții Supreme a SUA în cadrul unei ceremonii grandioase la Washington.

Jurământul președintelui este următorul: „Jur solemn că voi îndeplini cu credință funcția de președinte al Statelor Unite și voi menține, proteja și apăra Constituția Statelor Unite cum voi putea mai bine."

Ca o curiozitate, jurământul preşedinţilor americani este unul dintre cele mai scurte. Jurământul lui Hiprocrate, jurămintele de căsătorie şi chiar jurământul unui cercetaş au mai mult de 35 de cuvinte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: imagini, dragnea, trump, washington
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LASATI MANIPULARILE.
20 Ian 2017

Niciodata acest puscarias nu va sta fata in fata cu presedintele S.U.A. SA SPUNA PUSCARIASUL dragnea CAT A COSTAT SI CINE I-A PLATIT ACEST SEJOUR. STATUL ROMAN A FOST REPREZENTAT OFICIAL DE AMBASADORUL G. MAIOR. RESTUL SUNT RECLAME ALE LATRINELOR TV DE PARTID BOLSEVIC.
BASISTI SPALATI PE CREIER
20 Ian 2017

TOCMAI A STAT FATA IN FATA CU PRESEDINTELE SUA! :)))))))))))) CUM NU VA STA NICIODATA DACA TOCMAI CE-A STAT?!? PROSTI MAI SUNTEI, NEICUSORULE!
ENGLEZU
20 Ian 2017

BAI BULA IN CE LIMBA AI VORBIT CU URATU ALA DE STRUMF ? IN LIMBA TELEORMANULUI ? IU ANDARSTEND ?
CROCODILUL FLAMAND
21 Ian 2017

AU PLATIT TAXA DE UN MILION DE PERSOANA PTR DINEU.....DAR NU ARE A FACE DINEUL CU CEE CE TRAG SFORILE ASTIA..........NU TE SCUTESTE NIMENI DE RSPUNDEREA PENALA CA INFRACTOR DACA AI BANI SA PLATESTI MESE FESTIVE.......ASTA E GANDIRE DE DOBITOC TELE-MARLAN...........TRUMP TOCMAI A SPUS LIVE CA TREBUE SCOSI TOTI CIOCOII SI PROFITORII DIN VIATA PUBLICA AMERICANA..........SI CRETINII ASTIA PENALI DE LA PSD VIN CU ABURELI....SE CRED IN SOMALIA.............CRETINII.........TRUMP CHIAR NU SUPORTA ESCROCII SI MAFIOTII....ATI DAT DE DRACU.......VA DUCETI CA OAIA PROASTA SA DATI SPAGA SA VA FACETI POZE CU LUPUL..............HA HA HA..........O SA AUZIM DE DRAGNEA......PE LA ALCATRAZ.....SAU GUANTANAMO.............HA HA HA.............OAIE PROASTA.........BEHEHEHEEEE
ONISOR LUCRETIA
21 Ian 2017

TELEGRAMA PTR CROCODIL AI UITAT DIAZEPAMUL STOP IA L REPEDE STOP AI GRIJA SA TI BEI PISATUL STOP
GREG BIVOLARU
21 Ian 2017

ah Lucretia...vin la tata sa-ti dea pisat pe saturate
Random imageUltimele stiri


STARBAG