2019-02-23 13:25


IMAGINILE ZILEI: Îmbulzeală pentru o PERNĂ cadou într-un supermarket

 |  21:10
IMAGINILE ZILEI: Îmbulzeală pentru o PERNĂ cadou într-un supermarket

Peste 2.000 de clienți au fost prezenți la deschiderea magazinului Jysk din Ploiești, iar sute de oameni s-au îmbulzit și s-au luptat pentru a pune mână pe o pernă ce se dădea gratuit.

„La o sumă de 50 de lei, se dă o pernă cadou. Am cumpărat două prosoape, o pătură şi o pernă cadou”, a spus o clientă.

Îmbulzeală a fost şi la raionul de prosoape. Clienţii au umplut coşurile, pentru că au primit o pernă gratis dacă au cumpărat de cel puţin 50 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-04

GALERIE MEDIA


TAGURI: imaginile zilei, perna cadou, supermarket, jysk, ploiesti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MR WILLIAMS
05 Aug 2017

Oferim împrumuturi atât persoanelor fizice, cât și organizațiilor care au Intenții de renovare a caselor și a instituțiilor și Consolidarea datoriilor. Suntem firma de împrumut internațional și Creditorii care au oferit Împrumuturi către diferite persoane și firme din Europa, Asia și Alte părți ale lumii. Oferim împrumutul nostru în USD ($) și GBP (£) Și orice monedă din Alegerea ta .. LAPO-NIGERIA a fost Acreditate de consiliul împrumutătorului să acorde împrumuturi locale și străine Clienți internaționali .. -------------------------------------------------- ---------------- Creditele disponibile pe care le oferim sunt: * Împrumuturi personale (securizate și negarantate) * Credite pentru afaceri (securizate și nesigure) * Împrumut combinat * Împrumut de consolidare și multe altele, -------------------------------------------------- --------------- Obțineți un împrumut de încredere de la FIRMUL DE FINANȚARE RE-LOAN. ÎMPRUMUT BANI * Disponibil 24 de ore / 7 zile * Împrumutul este oferit individual / corporate în întreaga lume * Nu este nevoie de garanție. * Rata dobânzii la prețuri accesibile. * Programul de rambursare a împrumutului începe la șase luni după. * Rata de rambursare a împrumutului Perioada de șase luni. * Împrumutul se face către solicitant prin transfer bancar (E-Banking) în cadrul Oră scurtă, cont bancar, uniune occidentală sau gram de bani, prin cec. Și suntem siguri că problemele dvs. financiare vor fi rezolvate.Email Lapolendersfirm@gmail.com or WhatsApp +2348119020900
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...