2018-10-18 14:33


IMAGINILE ZILEI: Incubatoare pentru bebeluși, aduse cu remorca de gunoi

 |  20:08
IMAGINILE ZILEI: Incubatoare pentru bebeluși, aduse cu remorca de gunoi

Imagini incredibile la viitoarea maternitate din Fălticeni. Mai multe incubatoare pentru nou-născuți au fost transportate de către muncitorii de la salubrizare cu ajutorul unei remorci de tractor pe care o folosesc în general la transportul gunoaielor.

Muncitorii sunt de părere că nu exista posibilitatea contaminării cu bacterii a aparaturii medicale fiindcă "au dat un pic cu furtunul", potrivit observator.tv

Primarul Cătălin Coman a spus că nu consideră această situație o mare problemă și a explicat că acea remorcă transportă doar mobilier, nu și echipamente medicale sensibile.

Cei de la DSP Suceava au anunțat că au pornit o anchetă în acest caz fiindcă nu e normal ca echipamentele medicale să fie transportate astfel.

Maternitatea din Fălticeni va fi inaugurată vineri, moment la care a fost invitat și ministrul Sănătății, Florian Bodog, a spus managerul Spitalului Municipal Fălticeni, Vlad Morariu.

Acesta a mai spus că investiția a presupus și schimbarea instalațiilor electrice și sanitare și instalarea sistemului de furnizare a oxigenului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: falticeni, maternitate, salubrizare, gunoaie, incubatoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...