2019-03-22 17:20


IMAGINILE ZILEI: Tudorel Toader, așteptat cu ...RAHAT la Timișoara

 |  22:02
IMAGINILE ZILEI: Tudorel Toader, așteptat cu ...RAHAT la Timișoara

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost așteptat, luni dimineața, la Timișoara. Acesta a fost invitat să participe la bilanțul Curții de Apel Timișoara. Însă vestea venirii sale i-a mobilizat și pe cei care în urmă cu o zi protestau în Piața Victoriei împotriva inițiativelor legislative anunțate de acesta. În loc de tradiționala sare și pâine, Toader trebuia să fie întâmpinat cu o tavă de… rahat.

”Îl aștept pe Tudorel Toader. Dacă vine la Timișoara îl servesc cu rahat. Este alegerea dânsului dacă îl va mânca aici sau îl va mânca în continuare la partid sau în Guvern”, a spus cel care a venit la UVT cu tava de rahat, scrie Banatulazi.

Din păcate pentru cei prezenți, Ministrul Justiției nu a mai ajuns luni la Timișoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-25

GALERIE MEDIA


TAGURI: tudorel toader, tava cu rahat, timisoara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Feb 2019

bravo bai baieti...azi la TIMISOARA maine in toata tara..tot Banatu-i fruncea..cinste voua
ANONIM
26 Feb 2019

Rahat uman ce esti!Legile justitiei trebue schimbate si vor fi schimbate pentru ca sunt strambe exact dupa chipul stramb al lui Danilet ,tarcea macovei Dupa mintea stramba a sasului asta dement ,dupa gandirea stramba a voastra ,a nazistilor Mars la baut pisatul si la droguri Succesuri !MUIE iohanus!
ANONIM
26 Feb 2019

Corect ar fi sa spuneti :Un tigan client al politiei si puscarias asteapta cu o tava de dulciuri pe ministrul justitiei Tudorel Toader
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...