2018-12-13 12:59


Inovaţie: Telefonul vă ajută să vă supravegheaţi casa

 |  15:50
Inovaţie: Telefonul vă ajută să vă supravegheaţi casa

Locuinţele vor putea fi monitorizate şi controlate de la distanţă prin intermediul telefoanelor mobile. Este vorba despre o aplicaţie, lansată în teste, timp de două luni, de Orange România.

"Evolutia tot mai rapida a tehnologiei ne apropie din ce în ce mai mult de momentul în care telefonul va deveni practic telecomanda vietii noastre. Pe lânga toate echipamentele si gadgeturile de care ne folosim acasa, inovatiile din ultimii ani ne ajuta sa avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricând avem nevoie si oriunde ne aflam, pentru a ne bucura de o viata mai confortabila si mai sigura si pentru a consuma mai putina energie", a declarat, potrivit Mediafax, Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România.

Solutia Orange Smart Home include sase tipuri de senzori - senzor de fum, senzor de miscare, senzor de inundatie, senzor pentru usa/ fereastra, priza inteligenta si camera Wi-Fi - conectati la un dispozitiv central. Toate dispozitivele sunt fara fir si usor de instalat.

Supravegherea si controlarea de la distanta a locuintei se vor putea face pe telefon sau tableta, prin aplicatia Orange Smart Home, disponibila pentru Android si iOS, sau pe PC, prin intermediul unei platforme online.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: telefon, casa, smart home, orange
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...