2019-01-16 18:33


INSTAGRAM face schimbări. Cum vor fi BLOCATE comentariile care incită la ură

 |  17:02
INSTAGRAM face schimbări. Cum vor fi BLOCATE comentariile care incită la ură

Rețeaua de socializare Instagram, specializată în partajarea de fotografii, deținută de compania Facebook, a anunțat că va filtra comentariile care incită la ură cu ajutorul unor programe de inteligență artificială, ilustrând astfel încă o dată eforturile pe care giganții internetului le depun pentru a limita conținuturile problematice, informează AFP, preluată de Agerpres.

"Mulți (dintre utilizatori) ne-au spus că mesajele și comentariile negative și agresive îi împiedică să profite pe deplin de Instagram și să se exprime liber", a declarat Kevin Systrom, cofondator și director al companiei Instagram, într-un mesaj publicat pe această rețea de socializare.

"Pentru a îi ajuta, am pus la punct un filtru care va bloca anumite comentarii agresive despre conținuturile publicate și videoclipurile în direct", a continuat el, precizând că utilizatorii vor avea posibilitatea de a activa sau nu acest sistem.

Filtrul este lansat mai întâi pentru comentariile în engleză, înainte de a fi extins și pentru alte limbi, a precizat antreprenorul american.

"Echipa noastră a învățat sistemele noastre să recunoască anumite tipuri de comentarii agresive (...), pentru ca voi să nu mai trebuiască să le vedeți", a continuat Kevin Systrom.

"Acest instrument online va fi îmbunătățit odată cu trecerea timpului", a precizat el, adăugând că Instagram a lansat și un filtru anti-spam.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01

TAGURI: instagram, schimbari, blocat, mesaje
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...