2019-02-20 19:47


Întâmplări stupide sau incredibile de pe întreg mapamondul

 |  17:14
Întâmplări stupide sau incredibile de pe întreg mapamondul

Un chilians-a trezit din morţi la propria înmormântare, Sarah Palin a fost păcălită de unfals Sarkozy, iar un piton australian a trebuit să fie operat după ce a înghiţitpatru mingi de golf, pe care le confundase cu patru ouă.

●O britanică a intentat proces de divorţ după ce a descoperit că soţul său aveao aventură virtuală în jocul online "Second Life".

●Un sărut pasional a rupt timpanul unei adolescente în sudul Chinei. Ziariştiiau denumit incidentul "sărutul surzeniei".

●Sarah Palin, nominalizată de republicani pentrufuncţia de vicepreşedinte al SUA, a fost păcălită de un comic din Canada, carea făcut-o să creadă că vorbeşte cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

●Două gemene din Spania, ce fuseseră separate la naştere în urma unei erorimedicale, s-au întâlnit după 28 de ani. Una dintre ele a dat spitalul înjudecată.

●Un rus ce a consumat o cantitate impresionantă de alcool a mers pe stradă fărăsă simtă că avea în spate un cuţit înfipt de către un coleg de muncă.

●Un chilian în vârstă de 81 de ani din satul Angol, declarat mort, şi-a şocatrudele şi prietenii după ce s-a ridicat din sicriu la propria înmormântare.

●Oficiali din Shanghai au lansat o campanie pentru a convinge locuitorii să numai circule pe străzi în pijamale.

●O casă funerară din SUA, specializată în lansarea cenuşii umane pe orbitaterestră, a anunţat că a început să ia comenzi pentru depozitarea rămăşiţelorpe lună.

●Un indicator rutier din localitatea Swansea a şocat locuitorii cu inscripţia"Nu sunt în birou în acest moment". Indicatorul trebuia să precizeze"Interzis accesul vehiculelor prea grele", însă textul a fost trimisprin e-mail unui translator de galeză care... nu era în birou în acel moment.

●O britanică a sărbătorit împlinirea vârstei de 105 ani, declarând că secretulvieţii sale lungi a fost abstinenţa sexuală.

●Un cuplu din Cambodgia ce intenţiona să divorţeze şi-a tăiat casa în două, dincauza piedicilor din sistemul juridic.

●Un bucătar-şef din Serbia a lansat prima carte de bucate din lume ce conţineexclusiv reţete de mâncăruri preparate din... testicule.

●Elveţianul Yves Rossy, supranumit Omul-rachetă, a zburat din Franţa în MareaBritanie folosind un aparat conceput de el însuşi. Zborul elveţianului, care aînceput la Calais şi s-a sfârşit la Dover, a durat mai puţin de 10 minute. Elveţianula utilizat o singură aripă, ataşată de spatele său şi propulsată de un motor cureacţie.

●Plante de marijuana au fost descoperite printre florile plantate în faţa clădiriiGuvernului din Sofia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...