2017-07-27 17:49


Iohannis face FURORI pe Facebook. Ce a COMENTAT prima doamnă la pozele președintelui

 |  18:24
Iohannis face FURORI pe Facebook. Ce a COMENTAT prima doamnă la pozele președintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost joi la baza aeriana Mihail Kogalniceanu unde s-a intalnit cu preşedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel, dar si cu piloti romani si englezi si cu personalul prezent pe aeroport.

Dupa aceasta vizita, seful statului a postat pe contul sau de Facebook mai multe imagini realizate in timpul intalnirii cu militarii romani si straini.

Iohannis face FURORI pe Facebook. Ce a COMENTAT prima doamnă la pozele președintelui
zoom

Spre surprinderea fanilor președintelui de pe rețeaua de socializare, prima doamnă, Carmen Iohannis a comentat inedit fotografiile soțului său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

GALERIE MEDIATAGURI: iohannis, facebook, mihail kogalniceanu, nato, carmen iohannisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
13 Iul 2017

Atâta timp cât groful face eforturi disperate ptr a o proteja....mi se pare normal ORICUM SUNT DOI INFRACTORI ...AU VÂNDUT COPII...AU LUAT CASE CU ACTE FALSE Probabil deaceea i.a pedepsit al de sus de nu le.a dat copii . Oare care dintre ei este STERP
MARIN
14 Iul 2017

Care PRIMA DOAMNA? poate vrei . sa zici PRIMA HOATZA toata prostimea e in extaz la NADRAGII SASULUI un nemernic cARE nu da un scuipat pe Romania si romani Cat despre copii egoistii astia nici nu si-au dorit vreodata.Sterp e EL-asa a afirmat intr-un interviu UN PLAVAN
CATALIN MARACINE - 42 ANI
18 Iul 2017

Doamne ce idioti sunteti Gogu si Marin! Imi e rusine sa va numesc domni. Cu asemenea dobitoci ca voi va castiga cu siguranta psdul si alegerile viitoare! Nu conteaza ca toti au dosare penale, ca doar sunt "fabricate" de DNA. Ei saracii sunt nevinovati,nu au furat nimic,nu au gresit cu nimic, dar "nenorocitii aia" de la DNA au ceva cu ei :)
Random imageUltimele stiri