2019-04-25 23:22


La o lună după ce şi-a RUPT mâna, Mani Gyenes a plecat într-o nouă aventură la Raliul DAKAR

 |  15:36
La o lună după ce şi-a RUPT mâna, Mani Gyenes a plecat într-o nouă aventură la Raliul DAKAR

Pilotul Emanuel Gyenes a plecat miercuri dimineaţa de pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti spre Lima, pentru a participa la ediţia din acest an a raliului Dakar, la o lună după ce şi-a fracturat un braţ.

"Am plecat către Lima şi sper să pot lua startul în #dakar2019. Sunt la participarea cu nr. 9 şi de această dată voi concura la Male Moto", a transmis Gyenes într-o postare pe facebook.

La o lună după ce şi-a RUPT mâna, Mani Gyenes a plecat într-o nouă aventură la Raliul DAKAR
zoom
Sătmăreanul a suferit o fractură de humerus drept într-un accident, la o sesiune foto, cu o lună înainte de a porni spre o nouă ediţie a celei mai dure competiţii de motociclism din lume. "Voi face tot ce îmi stă în putinţă să ajung la finish-ul din Lima", a transmis Emanuel Gyenes, din spital.

Emanuel Gyenes a fost singurul român care a participat la raliul Dakar 2018. El a terminat pe locul 23 la general şi pe locul 13 la clasa superproducţie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-02

TAGURI: mani gyenes, dakar, mana rupta, aventura, pilot, start
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
07 Ian 2019

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG