2019-03-26 02:56


Lord Snowdon, fost fotograf al Casei Regale a Marii Britanii, a murit la vârsta de 86 de ani

 |  19:38
Lord Snowdon, fost fotograf al Casei Regale a Marii Britanii, a murit la vârsta de 86 de ani

Anthony Armstrong-Jones (Lord Snowdon) a lucrat ca fotograf al Casei Regale a Marii Britanii, a fost soţul prinţesei Margareta, sora reginei Elisabeta a II-a. El a decedat la vârsta de 86 de ani, au anunţat familia şi colegii săi, informează DPA şi AFP.

”Camera Press anunţă cu multă tristeţe decesul fotografului regal Lord Snowdon, Antony Armstrong-Jones”, se arată în mesajul publicat pe Twitter de agenţia de fotografie a lui Snowdon.

Născut în 1930, Antony Charles Robert Armstrong-Jones - Snowdon a devenit celebru în special datorită fotografiilor sale cu regina şi cu alţi membri ai Familiei Regale, dar şi a unor portrete cu personalităţi ale vremii, ce au apărut în publicaţii importante. Lord Snowdon a fost soţul surorii reginei, prinţesa Margareta, care a decedat în 2002, cei doi fiind căsătoriţi în perioada 1960 - 1978. Snowdon a fost primul bărbat fără titlu nobiliar care s-a căsătorit cu fiica unui rege al Marii Britanii în 450 de ani, potrivit agenţiei britanice PA citată de AFP. În urma mariajului celor doi au rezultat vicontele Linley şi Lady Sarah Chatto.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-13

TAGURI: lord snowdon, fotograf, casa regala, deces
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...