2018-05-24 07:03


Mama lui Andrei Bucă, tânărul mort în Colectiv, a născut la 52 de ani: Mulțumim lui Dumnezeu pentru această MINUNE!

 |  15:48
Mama lui Andrei Bucă, tânărul mort în Colectiv, a născut la 52 de ani: Mulțumim lui Dumnezeu pentru această MINUNE!

Mama lui Andrei Bucă, tânărul care a murit în tragedia din Clubul Colectiv, a născut la 52 de ani. Fetița perfect sănătoasă a venit pe lume, cu câteva zile înainte de Paște. Greu încercați de soartă, părinții spun că micuța este o minune.

Pe 30 octombrie 2015, sotii Marcela si Dorin Buca au primit o veste cumplita: unicul lor fiu, Andrei Bucă, şi-a pierdut viaţa în cumplitul incendiu din clubul bucureştean “Colectiv”. Avea doar 29 de ani, iar pentru cei doi părinţi existenţa în această lume părea să se fi golit de conţinut şi însemnătate odată cu dispariţa sa.

Potrivit obiectivbr.ro, soţii Bucă au din nou un motiv pentru a înfrunta viaţa până la capăt. Chiar înainte de marea sărbătoare creştină a Învierii, în familie a sosit un nou membru: la vârsta de 52 de ani, Marcela a născut, fără mari probleme, o fetiţă perfect sănătoasă. Se numeşte Andreea Gabriela, iar bucuria pe care le-a adus-o părinţilor săi este greu de descris în cuvinte.

“Pieta, acea sculptură a marelui Michelangelo, este considerată cea mai mare operă de artă a tuturor timpurilor. Se spune că niciun scriitor, oricât de talentat ar fi fost el, nu a reuşit să transpună în cuvinte Pieta în aşa fel încât descrierea să se ridice la nivelul acestei capodopere. La fel putem spune şi noi: nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brailei.

“În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil. Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a mai spus Dorina Buca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: mama, andrei buca, colectiv, murit, nascut

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Apr 2017

Dacă s-a întâmplat, gata, asta e! Dar de ce n-au făcut când erau tineri mai mulți copii, din moment ce-a rămas gravidă și a și născut la 52 de ani? Asta e întrebarea! Românii fac copii cu zgârcenie, iar când le moare unul, rămân deznădăjduiți....iar dacă nu-și permit să crească mai mulți, niciunul nu îndrăznește să se bată, să combată politicul, care e nesimțit total la capitolul ăsta! Când o avea fetița lor 8 ani, când s-o duce cu ea la școală o să zică că-i cu bunicii! Cum a făcut dereglata aia, profesoară de română, născând singură, de nebună o fetiță....
Random imageUltimele stiriApa Nova