2019-02-22 06:16


Maşina-minune a viitorului reduce traficul şi se conduce singură

 |  19:43
Maşina-minune a viitorului reduce traficul şi se conduce singură

Producătorii de autoturisme au inventat soluţia perfectăpentru şoferii sătui de blocaje în trafic şi de lipsa locurilor de parcare.

Vehiculul Electric-Networked (EN-V) cu două locuri este specialproiectat pentru a elimina aceste neplăceri comune ale participanţilor rutieri,dar şi pentru a se adecva necesităţilorecologice, consumului de energie şi finanţelor consumatorilor. În mod uimitor,utilizatorul nici măcar nu trebuie să se afle pe scaunul şoferului pentru aputea obţine toate aceste beneficii, relatează Daily Mail.

EN-V, de la General Motors, se poate roti pe loc la 360de grade şi poate fi condus atât manual, de către un şofer, cât şi automat, înlipsa unui coordonator uman. Conceptul funcţionează exclusiv pe baterii, careîi oferă o autonomie de aproximativ 40 de kilometri pentru o încărcare şiviteze maxime de 40 km/h.

Singurul neajuns al acestui vehicul subdimensionat esteincapacitatea sa de a rezista unei coliziuni cu un vehicul de gabarit normal.Totuşi, în oraşe s-ar putea crea benzi speciale adresate exclusiv EN-V-urilor,sau măcar zone închise folosite doar de acestea. Nu s-a publicat, momentan,data lansării pe piaţă a vehiculului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...