2018-12-18 18:09


Mesajul bunicul din Cotroceni pentru tinerii din Victoriei

 |  01:00
Mesajul bunicul din Cotroceni pentru tinerii din Victoriei

"Copiii din Piata Victoriei vin la noi la masa de Craciun" este mesajul devenit viral pe internet, mesaj pe care un senior de la Cotroceni il trimite, in mod simbolic, tinerilor care protesteaza in Piata Victoriei, subliniind ca nu ar trebui sa existe doua tabere in randul protestatarilor. In mod nedrept, acestia din urma ii ironizeaza pe manifestantii de varsta a treia, care nu le impartasesc orientarea politica, fara sa ia in calcul ca parintii sau bunicii lor ar putea avea chiar varsta celor despre care spun ca "miros a formol" si ii sfatuiesc sa rasfoiasca pliantele firmelor de pompe funebre, in loc sa iasa la proteste.

Protestele din ultimele zile au impartit Capitala in doua. Pe de o parte ar fi tinerii din Piata Victoriei, pe de alta seniorii de la Palatul Cotroceni. In timp ce unii dintre manifestantii care protesteaza in fata Guvernului adreseaza jigniri sub limita bunului simt persoanelor de varsta a treia care au iesit in strada, la randul lor, sa-si sustina propriul crez politic, bunicii de la Cotroceni, care demonstreaza ca nu au degeaba tamplele albe, sunt impaciuitori.

Cu maturitatea specifica varstei, acestia iarta nesabuinta celor care ii indeamna sa prepare coliva in loc sa iasa pe strazi si le trimit mesaje emotionante.

Unul dintre ele este "Copiii din Piata Victoriei vin la noi la masa de Craciun", asigurandu-i pe tinerii care cred ca "la Cotroceni miroase a formol" ca ar trebui sa se gandeasca la proprii parinti si bunici inainte sa le adreseze cuvinte dure.

"Nu raspundem cu aceeasi moneda, ar fi culmea sa fie asa! Cum sa ne jignim copiii? Cum sa ne jignim nepotii? Ii iertam pentru cuvintele urate, sunt tineri. Ii asteptam aici cu imbratisari, nu cu dojeni", le transmite un pensionar din Cotroceni celor mai tineri manifestanti ai acestor zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: mesaj, cotroceni, victoriei, masa de craciun
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UNUL
09 Feb 2017

Atunci nu-i mai faceti drogati si-n tot felul , vrem sau nu sa recunoastem cred ca sunt mai destepti si mai informati decat multi dintre noi si voi ar trebui sa fiti alaturi de ei acuma pentru ca viitorul este al lor . Va lasati manipulati de niste guvernanti mincinosi pentru 2 lei si daca va zice cineva ceva va suparati , timpul vostru a trecut lasati-i pe cei tineri sa-si faca viitorul .
HOPA!
09 Feb 2017

Articol ”vechi”, fără postările de-atunci... a început CENZURA și-aici?
ANONIM
09 Feb 2017

DA este o cenzura . Este a treia oara cind comentez si mi se spune ca nu am introdus bine codul,desi sunt f.atenta.
BATRANUL
09 Feb 2017

Tineretea va da toate drepturile din lume, in afara de unul singur: dreptul de a respecta si pe altii. Nu exista scuze pentru exacerbarea asa ziselor conflicte intre generatii. Cine v-a educat ? cine v-a invatat carte ?
Random imageUltimele stiri


loading...