2018-10-19 01:37


Mesajul Simonei Halep de Ziua Naţională

 |  15:59
Mesajul Simonei Halep de Ziua Naţională

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a postat un mesaj pe Facebook, în care a transmis un "gând bun românilor de pretutindeni", cu ocazia Zilei Naţionale a României.

"La mulţi ani, România! Un gând bun românilor de pretutindeni!", a scris Halep într-un mesaj în care a alăturat şi o imagine cu drapelul României.

Simona Halep va concura pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto, într-un sondaj care se va încheia în 7 decembrie, pe site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, potrivit Mediafax.

Simona Halep a fost nominalizată de două ori în această anchetă. Un punct câştigat de româncă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani, devenind lovitura lunii februarie. De asemenea, un punct din meciul pe care Simona Halep l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat de cei care au votat pe site-ul WTA drept "lovitura lunii august" (tot cu 47 la sută).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: halep, zi nationala, mesaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...